EltenLink

#61 mustafa

Jaki telefon?

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2025-01-30 17:13

#62 Natalia2000

Samsung Galaksy a coś tam, już naprawiony na szczęście,
ktoś kto mi to naprawiał, powiedział, że coś się tam włączyło, i to wyłączył , i działa, wieem, mało, ale no nie wiem po prostu.

2025-01-30 20:12

#63 markus1234

Nie mogę ustawić asystenta Google na zegarku Galaxy Watch FE, wyskakuje komunikat, że Galaxy Watch FE nie obsługuje tego języka, a jest przecież ustawiony po polsku! Dodatkowo nie działa mi opcja mierzenia ciśnienia krwi, wyskakuje, żeby połączyć zegarek z telefonem, a zegarek jest połączony. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tymi problemami. Chciałbym, żeby chociaż ten asystent Google działał.

2025-02-02 11:15

#64 Adasadula

Chyba to nie jest zbyt dobre miejsce na takie rzeczy, patrząc na to że oczekujesz jakiejś pomocy raczej dział z telefonami był by leprzym wyborem :)

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-02-02 14:40

#65 skrzypenka

On cały czas ma jakieś problemy, a na tyfloPolsce też zamęcza.

Große Operndiva?
2025-02-02 16:10

#66 Adasadula

Nie chodzi o to że je ma, bo i któż ich nie ma :D, poprostu trochę nie to miejsce

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-02-02 17:05

#67 Zuzler

Koleżanko, to jednakże jest księga zażaleń, więc, jak by nie patrzeć, napisał w dobrym miejscu. Jeśli oczekuje pomocy, to jasne, że tu mało kto rzici się do jej udzielania i do tego służą odpowiednie grupy, ale w kwestii żalów, to trafił przecież dobrze. Podsumowując, Twój post był mało trafiony i do tego niefajny.

2025-02-03 12:58

#68 skrzypenka

Dobra, przepraszam zatem. Wiem jednak, skąd moja niefajność się wzięła. Chodzi o to, że on na każdych grupach i wszędzie zamęcza swoimi problemami niedziałających sprzętów i stąd mi się to, ale przepraszam.

-- (Zuzler):
Koleżanko, to jednakże jest księga zażaleń, więc, jak by nie patrzeć, napisał w dobrym miejscu. Jeśli oczekuje pomocy, to jasne, że tu mało kto rzici się do jej udzielania i do tego służą odpowiednie grupy, ale w kwestii żalów, to trafił przecież dobrze. Podsumowując, Twój post był mało trafiony i do tego niefajny.

--

Große Operndiva?
2025-02-03 18:14

#69 Adasadula

Wiesz, jak pisałem kto problemów nie miewa, a to że szuka rozwiązań jest raczej normalne.

-- (skrzypenka):
Dobra, przepraszam zatem. Wiem jednak, skąd moja niefajność się wzięła. Chodzi o to, że on na każdych grupach i wszędzie zamęcza swoimi problemami niedziałających sprzętów i stąd mi się to, ale przepraszam.

-- (Zuzler):

--

--

2025-02-03 20:56

#70 daszekmdn

To wypisz się z grup na których zamęcza i zamęczają wszyscy. Do tego one powstały a jak nawet nie, to głównie do tego są wykorzystywane.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2025-02-03 22:40

#71 Zuzler

A daj spokój, przecież przeprosiła, czego jeszcze chcesz?

2025-02-04 00:18

#72 daszekmdn

Niczego. Ja po prostu tak zrobiłem, bo nie było dla mnie treści.

2025-02-04 00:43

#73 Zuzler

Pożal się lepiej na coś. :)

2025-02-04 01:11

#74 djkrissu

Drogi kolego, jest to jak najbardziej dobre miejsce do tego, żeby się pożalić na swój zegarek. Zwłaszcza wtedy, kiedy ktoś już wyczerpał swoje możliwości poszukiwania pomocy. A nóż widelec tutaj w tym wątku znajdzie się ktoś, kto nienależy do pewnych gróp, a np zagląda do tego wątku i wie co należy zrobić, żeby koledze pomóc. To, że ty nie umiesz mu pomóc, nie znaczy, że to zły wątek na jego problem. Wszak jest to księga zażaleń, więc kolega się żali.
-- (Adasadula):
Chyba to nie jest zbyt dobre miejsce na takie rzeczy, patrząc na to że oczekujesz jakiejś pomocy raczej dział z telefonami był by leprzym wyborem :)

--

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
Edited 2025-02-04 08:34

#75 daszekmdn

Toć się właśnie pożaliłem przy okazji ;) a tak całkiem serio to juz mi się nie chce żalić na to samo 10000 razy bo ze stanem rzeczy się chyba pogodziłem.

Edited 2025-02-04 11:41

#76 Monte

Rzeczą, której nie cierpię robić jest prasowanie. Prasuję po kolei rzeczy od soboty, bo w jeden dzień bym się nie wyrobiła. Może jutro uda mi się skończyć. Już nie mogę doczekać się endu, a idzie mi to powoli.

Give me a sign.
2025-02-04 17:25

#77 mustafa

Ale poco prasować? Rozumiem koszulę, czy spodnie od garnituru, ale tak poza tym, to nie ma sensu. Żelasko zostało wynalezione po to, żeby zabijać drobnoustroje. Dawniej nie mieli takich środków piorących jak my teraz, więc prasowali ubrania, żeby wszystkie bakterie i pasożyty zabić. Dzisiaj one giną w pralce, a rozwieszenie ubrań na suszarce samo je prostuje. Nie żeby coś, też kiedyś prasowałem, ale no nie ma to obecnie dla mnie sensu. Szkoda życia.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Edited 2025-02-04 19:24

#78 Monte

U mnie prasuje się ciuchy.

Give me a sign.
2025-02-04 22:24

#79 Monte

Ale najczęściej to takie ciuchy na wyjście.

Give me a sign.
2025-02-04 22:24

#80 Zuzler

Po co prasować? Niestety, są ciuchy, które tego potrzebują. Rozwieszenie na prosto do wyschnięcia nie działa przecież wtedy, gdy chcesz ubrać ciuch, który wprany był kiedyś tam, a nie daj borzu jeszcze wcześniej ubierany, ale jeszcze nie brudny.

2025-02-05 18:55