Nawał roboty, wyjazdy, zobowiązania, zaległe prace do wykonania... Masakra, mili państwo.
No właśnie a wy jeszcze za to płacicie :P.
-- (daszekmdn):
Pisałem wyżej, że nie z każdym internetem Elten się lubi.
--
-- (daszekmdn):
Pisałem wyżej, że nie z każdym internetem Elten się lubi.
--
Wsumie, to ani elten aktualizacji od roku, a ni eltenger, żadnych informacji ani progressu.
A kaska leci od naiwniaków. :P
-- (longshoot):
Wsumie, to ani elten aktualizacji od roku, a ni eltenger, żadnych informacji ani progressu.
--
-- (longshoot):
--
Świetnie :D, to zwyczajnie go odinstalój. W tej chwili ja też mam pewne rzeczy które mi się w nim nie podobają ale co mi da że wytrąbie o tym wszędzie? Jeśli przeszkadza ci jego egzystencja to po jaki wytykasz mu jego wady, mimo tego że twierdzisz że administracja ma w głębokim poważaniu co się z nim dzieje? C:\Program Files (x86)\ELTEN\unins000.exe, czy tam gdzie go masz zainstalowanego, nie boli. Jeśli nuda ci doskwiera, czy tam chcesz podkreślić jakim nie jesteś antyeltenowcem i ci to muchomor poprawi to nawet konto archiwizoj xd.
Tak? a z kogo będę się śmiać jak odinstaluję? :P
-- (Adasadula):
Świetnie :D, to zwyczajnie go odinstalój. W tej chwili ja też mam pewne rzeczy które mi się w nim nie podobają ale co mi da że wytrąbie o tym wszędzie? Jeśli przeszkadza ci jego egzystencja to po jaki wytykasz mu jego wady, mimo tego że twierdzisz że administracja ma w głębokim poważaniu co się z nim dzieje? C:\Program Files (x86)\ELTEN\unins000.exe, czy tam gdzie go masz zainstalowanego, nie boli. Jeśli nuda ci doskwiera, czy tam chcesz podkreślić jakim nie jesteś antyeltenowcem i ci to muchomor poprawi to nawet konto archiwizoj xd.
--
-- (Adasadula):
--
pienkna wiosna, Panie sierżancie; no tylko cholera szkoda, że w Zimie.
na plus brak bialego gawna, ale więcej nie widzę :-)
na plus brak bialego gawna, ale więcej nie widzę :-)
Poszłam dziś na spacer i Nazbierałam około 80 puszek. Czy ludzie naprawdę muszą tak śmiecić? Wszystko leżało w pobliżu głównej drogi. Jedyny plus z tego taki, że może dzięki temu wpadnie mi trochę kaski.
Kilogram puszek to 48 sztuk. Nie wiem jakie miałaś torby, ale nawet 100 sztuk to wydaje się bardzo dużo, jeżeli chodzi o ich liczbę, a i tak pewnie nawet dyszka nie wpadnie.
Pod warunkiem, że ma skup złomu pod nosem i, że nikt jej tam nie musi zawozić, bo wtedy koszt paliwa może przewyższać te 10 zł.
Miałem szansę kupić fajną kasetę w fajnej cenie nawet się ugadałem ale ktoś był szybszy kurrrrr.
Edited
A to ja miałem tak ostatnio z kierownicą, miałem kupować takiego zajebistego logitecha z którym było wszystko wpoządku a i ceną nie grzeszył, ale o minutę ktoś mnie ubiegł :(
No i padł mi wyświetlacz, albo ekran, w telefonie, wczoraj w nocy działał normalnie, dzisiaj rano już nie, jadę naprawiać.