Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#41 Zuzler
Nawał roboty, wyjazdy, zobowiązania, zaległe prace do wykonania... Masakra, mili państwo.
#42 djkrissu
No właśnie a wy jeszcze za to płacicie :P.
-- (daszekmdn):
Pisałem wyżej, że nie z każdym internetem Elten się lubi.
--
#43 longshoot
Wsumie, to ani elten aktualizacji od roku, a ni eltenger, żadnych informacji ani progressu.
#44 djkrissu
A kaska leci od naiwniaków. :P
-- (longshoot):
Wsumie, to ani elten aktualizacji od roku, a ni eltenger, żadnych informacji ani progressu.
--
#45 Adasadula
Świetnie :D, to zwyczajnie go odinstalój. W tej chwili ja też mam pewne rzeczy które mi się w nim nie podobają ale co mi da że wytrąbie o tym wszędzie? Jeśli przeszkadza ci jego egzystencja to po jaki wytykasz mu jego wady, mimo tego że twierdzisz że administracja ma w głębokim poważaniu co się z nim dzieje? C:\Program Files (x86)\ELTEN\unins000.exe, czy tam gdzie go masz zainstalowanego, nie boli. Jeśli nuda ci doskwiera, czy tam chcesz podkreślić jakim nie jesteś antyeltenowcem i ci to muchomor poprawi to nawet konto archiwizoj xd.
#46 mustafa
Życie jest piękne.
#47 djkrissu
Tak? a z kogo będę się śmiać jak odinstaluję? :P
-- (Adasadula):
Świetnie :D, to zwyczajnie go odinstalój. W tej chwili ja też mam pewne rzeczy które mi się w nim nie podobają ale co mi da że wytrąbie o tym wszędzie? Jeśli przeszkadza ci jego egzystencja to po jaki wytykasz mu jego wady, mimo tego że twierdzisz że administracja ma w głębokim poważaniu co się z nim dzieje? C:\Program Files (x86)\ELTEN\unins000.exe, czy tam gdzie go masz zainstalowanego, nie boli. Jeśli nuda ci doskwiera, czy tam chcesz podkreślić jakim nie jesteś antyeltenowcem i ci to muchomor poprawi to nawet konto archiwizoj xd.
--
#48 daszekmdn
A z kogo my?
#49 djkrissu
Ja tam nie wiem, bo ja nie płacę. :P
-- (daszekmdn):
A z kogo my?
--
#50 EugeniuszPompiusz
pienkna wiosna, Panie sierżancie; no tylko cholera szkoda, że w Zimie.
na plus brak bialego gawna, ale więcej nie widzę :-)
#51 Puszkin
W Anglii jak zwykle piękna złota jesień. Pada Deszczyk i wieje silny wiatr!
#52 Monte
Poszłam dziś na spacer i Nazbierałam około 80 puszek. Czy ludzie naprawdę muszą tak śmiecić? Wszystko leżało w pobliżu głównej drogi. Jedyny plus z tego taki, że może dzięki temu wpadnie mi trochę kaski.
#53 Monte
Było tego więcej, ale toreb zabrakło.
#54 mustafa
Kilogram puszek to 48 sztuk. Nie wiem jakie miałaś torby, ale nawet 100 sztuk to wydaje się bardzo dużo, jeżeli chodzi o ich liczbę, a i tak pewnie nawet dyszka nie wpadnie.
#55 Zuzler
Lepsza dyszka niż nic.
#56 Monte
Też tak myślę.
#57 mustafa
Pod warunkiem, że ma skup złomu pod nosem i, że nikt jej tam nie musi zawozić, bo wtedy koszt paliwa może przewyższać te 10 zł.
#58 daszekmdn
Miałem szansę kupić fajną kasetę w fajnej cenie nawet się ugadałem ale ktoś był szybszy kurrrrr.
#59 Adasadula
A to ja miałem tak ostatnio z kierownicą, miałem kupować takiego zajebistego logitecha z którym było wszystko wpoządku a i ceną nie grzeszył, ale o minutę ktoś mnie ubiegł :(
#60 Natalia2000
No i padł mi wyświetlacz, albo ekran, w telefonie, wczoraj w nocy działał normalnie, dzisiaj rano już nie, jadę naprawiać.