Popmundo
Back to Gry tekstowe#121 djsenter
O lol, ludzie, spokojnie!
Pierwsza zasada Dj Sentera, potestuj!
Potestujcie,, poprzechodźcie samouczki, a potem ewentualnie pytajcie jeżeli czegoś niezrozumieliście
czy coś.
#122 grzegorzm
no właśnie z mieszkaniem jest taka sprawa, że są te kody, ale czy da się wspulnie wynająć?
#123 djsenter
Nie wynajmuje 1 właściciel, i przyznaje kody dostępu komu tam chce, a potem już jest git.
#124 grzegorzm
aha. spoko.
#125 grzegorzm
a dlaczego jest tylko salon w omu?
#126 djsenter
Niestety, totakie małe wynajętę mieszkanko.
#127 fantasma467
Ja też mam wynajętą jakąś małą socjalkę bo na lepsze mnie nie stać. Muszę zainteraktować do tego młodego
bogatego to może sypnie mi trochę grosza, hahaha żart.
#128 fantasma467
A słuchajcie, jak kupić los w miejskiej loterii bo żadnego takiego linku nie widziałam.
#129 Kasia
Więc tak. Przeszłam 9 samouczków i zostało mi się tylko 3, w tym 1 z tych trzech to ostatni krok musze
zrobic. Może z tym winem i szampanem to ja nie wiem, ulepszą jakoś jeszcze z czasem.
#130 djsenter
W najnowszych wieściah pisali, że w październiku będzie jakaś studnia rzyczeń i wtedy można donich napisać
otym winie.
#131 Kasia
A wiadomo kto się zajmuje tłumaczeniem tej strony na polski? Translator? Czy ludzie?
#132 djsenter
Gdzieśna stronach pomocy pisze.
#133 Kasia
Oo! Dzięki! Może jak się do polaczków będę zwracać, to przekarzą tym angolkom, xdd. Bo mój Angielski
to nie jest aż taki dobry, żeby pisać gdzieś tam, urzędowo, publicznie. A może w tej studni to każdy będzie mógł pisać
w swoim języku, a twórcy będą sobie tłumaczyć. Swoją drogą, to jest tam coś takiego, jak forum. Ale nie
wiem czy dostępne dla nas.
#134 Celtic1002
A ja mam inne pytanie. Bo tam jest napisane, że można grać covery innych artystów. Ale nie bardzo wiem,
gdzie znaleźć te covery, chyba nie doczytałam. Ktoś coś?
Anna Frankowska
#135 djsenter
Zdaję mi sie zże musisz kliknąć na liste przebojów.
#136 Celtic1002
Dziękuję.
Anna Frankowska
#137 djsenter
Spoko
#138 Kasia
Kilka coverów już grasz domyślnie. Napewno to radiaciun extra, czy jak to sie tam. I take coś tam
#139 Celtic1002
Nie, nie gram żadnego z nich. :)
Anna Frankowska
#140 ninka
moment moment, wyprowadzam z nłędy na początek masz 2 covery z list przebojów domyślnie, każdy ma inne