Popmundo
Back to Gry tekstowe#141 Kasia
Aaa, to sorry. Myślałam, że domyślnie wszyscy grają te same, tak jak domyślnie wszyscy piszą my second
song, i my name is Halina, Krzysztof, Anna i tak dalej.
#142 Celtic1002
My name is Halina. :D Ja mam taką piosenkę. :D
Anna Frankowska
#143 longshoot
proponuje zmienić nazwę i dać jakąś inną, bo ta piosenka wychodzi dobrze jak się ją zakończy.
#144 Kasia
A słuchajcie, jak to jest? Bo ja gdzieś chyba wyczytałam, że oni dla nowicjuszymają do rozdysponowania
tylko 100 pd. Jak tak nam dzióbią, po 2, po 3, to w końcu dojdą do tego, że osiągniemy te sto. I co potem?
Dostaje się jakieś punkty czy nie? Czy trzeb sobie kupować?
#145 Celtic1002
Dostaje się chyba trzy punkty tygodniowo potem.
Anna Frankowska
#146 djsenter
coś koło tego.
#147 Kasia
No zostałymido ukończenia dwa samouczki. Kapela garażowa i życzenia rodziców, hi hi hi. Kto mnie pobije?
A propo samouczusiów. Czy są jakieś dostępne po ukończeniu tych bodaj dwunastu? Bo gdzieś chyba czytałam,
że przechodząc jakieś samouczki, odblokowują sie ine. A mnie siętam nic nowego nie odblokowuje
#148 Kasia
A co do mieszkanka. Jako VIP można sobie wynajmować nawet w dzielnicach, które są zamknięte, czyli w Warszawie
to tylko mokotów. Ale nie testowałam, bo to pewnikiem drożyzna. A co do ilości pokoi, to można sobie je
do kupić za kredyty, czyli takie unikatowe pieniążki, których posiadanie finalizuje sie opłatą przez paypal.
A wiecie co? Tak mnie się wydaje, apropo randek, że miłsone interakcje odblokowują się w zależności od
tego jak dana randka wypadnie. Bo moja wczorajsza randka, gdzie nie zamawialiśmy nic do jedzenia wypadła
nieźle,no i oczywiście pobrali opłatę za przebywanie w lokalu chyba, xD. Ale po tej randce, odblokowało
sie obejmi, pocałuj namiętnie, powiedz kocahm, a dzisiaj to nawet seks przez telefo n.
#149 anorcia
hEJ HEJ. tO JA JESTEM WŁAŚNIE PRZYSZŁĄ ŻONĄ TEGO FLIRCIARZA I BABIARZA kRZYSZTOFA . gRA OGòLNIE
BARDZO MI SIE PODOBA, CHOCIAŻ NIEZŁE JAJA WYCHODZĄ Z TĄ PUBLICZNOŚCIĄ NA KONCERTACH. Już kilka koncertów
zagraliśmy, a oni ciągle nie chcą słuchać tego co mówimy. oDBLOKOWUJE MI SIE CORAZ WIĘCEJ MIŁOSNYCH INTERAKCJI,
WIĘC NIEDŁUGO BĘDZIEMY SZALEĆ NA TYM ŁORZU Z BALDACHIMEM XD
#150 djsenter
Hahaha, poćwiczcie sobie umiejętność podstawy gwiazdorstwa, to pomocna rzecz na scenie.
#151 Kasia
Poszukam w sklepie snikersa. Jak zjem, to może będę lepiej gwiazdorzyć.
A pozatym, cukier krzepi, coś po nimrosnie lepi. To tak, apropo łoża z baldachimem
#152 anorcia
A apropo mieszkania, to podobno ten kto ma vip może zamieszkać w zamkniętych dzielnicach. A z tych zamkniętych
jest tylko Mokotów, ale jest też zamknięty dla vipów.
#153 lwiczka
słuhajcie ja mam problem wpisałam popmundo potem było pole edycji wpisałam przykładowo maugorzata lewik,
potem było pole edycji zabezpieczone wpisałam haslo dalam zahowaj dane logowania i oznaczyłam jako normalny
i potemn wybrałam polski co zrobić żeby grać ps dałam zarejestruj się przycisk
#154 djsenter
a email wpisałaś?
#155 djsenter
I to nie w tym pierwszym tylko w drógim polu edycji.
#156 fantasma467
A ja próbuję złapać stopa i jakoś mi nie idzie. Sterczę na tej autostradzie ze 2h.
#157 djsenter
hahah
#158 fantasma467
Nie wiem czemu nie dodaja mi się covery do repertuaru a niby wszystko jest OK.
#159 Kasia
A ja wam powiem, że to są jajca jak berety. Ja i Alicja mieliśmy wczoraj randkę w lokalu Warsaw. Nie
zamawialiśmy nic z menu, no i zapłaciliśmy tylko 10 zł, a było karygodnie. Noi dlaczego? A wcześniej
byliśmy w lokalu chocolate paralusia i tam randka wyszła niele.Tylko cy wasepostacie też narzekają po
takiej randce na ceny w dzisiejszych czasach?
Wczoraj z ciekawości poszłam do katedry i lałam z tego, że mogę się tam wyspowiadać. Nie rozumiem tylko,
po co jest tam pole tekstowe, zanim się naciśnie przyciskspowiedź. Mm obie w 500nakach wypisać grzechy
hahahahaa.
#160 Kasia
Aaaa. Słuchajcie ludziee! Ludziczki, popmundziaczki kochane. Bo otóż sprawa jest następująca. Niedawno było coś takiego, bo nie wiem czy wszyscy na bierząco śledzą najnowsze wieści i zmiany. Otóż niedawno, bo chyba właśnie w ten weekend, wszystkim, albo prawie wszystkim, w ramach jakiegoś prezentu, eventu, ciężko to nazwać, w każdym razie na prośbę graczy, zostały udostępnione różne specjalne przedmioty, które można kupić tylko i wyłącznie za kredyty. O kredytach pisałam kilka wpisów wcześniej, więc powtórzę jeszcze raz, że są one do nabycia w sklepie, za pomocą płatności paypal i kupuje się za nie tylko i wyłącznie takie różne, różniste specjalne przedmioty. Jak specjalne, stylowe ciuchy, specjalne pojazdy, kolekcjonerskie przedmioty, sztuczne zapłodnienie, np, jak jest się bez faceta, drogie panie, to można samemu mieć dzidziusia, wychowywać go i tak dalej. Hmm, co tam jeszcze, papiery adopcyjne można kupić, niewiarygodną płodność, czy jak to się tam zwało, wskrzeszenie zmarłego, choleera pełno tam tego, ale drogie te przedmioty, mówię wam. Po 100, 250, 500 i 1000 kredytów te rzeczy są. A 1000 kredytów kosztuje jakieś 9 eurasków, hy hy, cwaniaczki, nie? Ciekawe czy można te kredyty zdobywać w jakiś inny sposób prócz kupna ich. Ale, ale, do rzeczy. Więc jak już mówiłam, każdy chyba coś ostatnio dostał w ramach tego prezentu. Najprawdopodobniej ukazało się wam to w powiadomieniach, jako powiadomienie o przesyłce dla was na poczcie. W związku z tym trzeba tam iść, na tę pocztę, odebrać te przesyłke, no i w przedmiotach ukaże się ona wam, jako źle dostarczona przesyłka. Nie wiem czemu tak, ale tak. Musicie ją użyć 3 razy, bo najprawdopodobniej w każdej są po 3 przedmioty, a wtedy ona zniknie z waszych przedmiotów, a pojawi się tam to, co było w przesyłce. Ja otrzymałam wojskową kurtkę, bieliznę świecącą w ciemności, oraz seksowną bieliznę mikołajkową.
Pozdrawiam.