Aaaa. Słuchajcie ludziee! Ludziczki, popmundziaczki kochane. Bo otóż sprawa jest następująca. Niedawno było coś takiego, bo nie wiem czy wszyscy na bierząco śledzą najnowsze wieści i zmiany. Otóż niedawno, bo chyba właśnie w ten weekend, wszystkim, albo prawie wszystkim, w ramach jakiegoś prezentu, eventu, ciężko to nazwać, w każdym razie na prośbę graczy, zostały udostępnione różne specjalne przedmioty, które można kupić tylko i wyłącznie za kredyty. O kredytach pisałam kilka wpisów wcześniej, więc powtórzę jeszcze raz, że są one do nabycia w sklepie, za pomocą płatności paypal i kupuje się za nie tylko i wyłącznie takie różne, różniste specjalne przedmioty. Jak specjalne, stylowe ciuchy, specjalne pojazdy, kolekcjonerskie przedmioty, sztuczne zapłodnienie, np, jak jest się bez faceta, drogie panie, to można samemu mieć dzidziusia, wychowywać go i tak dalej. Hmm, co tam jeszcze, papiery adopcyjne można kupić, niewiarygodną płodność, czy jak to się tam zwało, wskrzeszenie zmarłego, choleera pełno tam tego, ale drogie te przedmioty, mówię wam. Po 100, 250, 500 i 1000 kredytów te rzeczy są. A 1000 kredytów kosztuje jakieś 9 eurasków, hy hy, cwaniaczki, nie? Ciekawe czy można te kredyty zdobywać w jakiś inny sposób prócz kupna ich. Ale, ale, do rzeczy. Więc jak już mówiłam, każdy chyba coś ostatnio dostał w ramach tego prezentu. Najprawdopodobniej ukazało się wam to w powiadomieniach, jako powiadomienie o przesyłce dla was na poczcie. W związku z tym trzeba tam iść, na tę pocztę, odebrać te przesyłke, no i w przedmiotach ukaże się ona wam, jako źle dostarczona przesyłka. Nie wiem czemu tak, ale tak. Musicie ją użyć 3 razy, bo najprawdopodobniej w każdej są po 3 przedmioty, a wtedy ona zniknie z waszych przedmiotów, a pojawi się tam to, co było w przesyłce. Ja otrzymałam wojskową kurtkę, bieliznę świecącą w ciemności, oraz seksowną bieliznę mikołajkową.
Pozdrawiam.