Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#161 djsenter
Ha, dobre! ciekawe co ja dostałem, i ciekawe czy na gwiazdke coś dostaniemy, haha!
A, i z przykrością informuje, że za jakieś 3 albo 4 dni kończy mi sie kohane VIP! Nieeee!
#162 fantasma467
Ja nic. pewnie dlatego, że nie jestem vipem.
#163 lwiczka
wpisałam imie i nazwisko, po czym imejl i co zrobić żebgy grać, powiedziało strona główna popmundo musze
z djsenterem pogadać niech mnie nauczy Djsenter daj znać jak będziesz
#164 Kasia
:)
#165 Kasia
kuwaa,sorry. Nie to miało być, zaraz unę.Nie to się wkleiło
Słuchajcie, leżę. Leżę i nie wierzę. Ze śmiechu ryczę i kwiczę, głośniej niż wtedy, jak widzę słodycze heheheheeee, xd. Mogę już z przyszłą żoną się kochać. Mamy miłość na sto. Warunek jest taki, że musieliśmy kliknąć w dom, salon, a następnie w nasze łoże z baldachimem. Wtedy automatycznie odblokowały mi się następujące interakcję. Daj klapsa, kobesutra, szybki numerek, kochaj się. Problem tylko taki, że jak zrobiłam tą kobesutrę, to niestety znikły mi pozostałe, ale i tak z wpisów w dzienniku poległam. Dostaję osiągnięcie: mój pierwszy raz z kimś, kogo kocham, to był pierwszy, a drugi. Alicja rozkoszuje się wraz ze mną, nauką kobesutrę. Miejmy nadzieję, że łoże z baldachimem ma tyle pikanterii. Leeeeżeeee
#166 fantasma467
Lwiczka jak podałaś maila to zajrzyj do swojej skrzynki pocztowej po dalsze instrukcje. powinni ci wysłać.
#167 fantasma467
Aha i myślę, że w formulażu wpisałaś 2 razy maila bo tam jest pole by powtórzyć
#168 Kasia
Ostatnie wpisy w dzienniku:
Alicja i ja kochamy się. Wychodzi nam to przebosko.
Mrrrauu, Alicja daje mi nieprzyzwoite klapsy.
Także słuchajcie, drogie panie. Zapładnianie na rządanie. Jak chłopa nie znajdziecie, a dzidziusia mieć chcecie, to zgłaszajcie się do Krzysztofa Węgrzyna, on na łożu z baldachimem fajnie się wygina, xd
#169 Kasia
Słuchajcie haha, uważajcie na prezerwatywy jeśli będziecie chcieli mieć w przyszłości dzieci. A posiadacie w swoich przedmiotach prezerwatywy, to one używają się same. Troche to głupie, bo powinno to działać tak, że jeśli ja nie kliknę użyj przycisk, to użycia prezerwatyw nie spadają. A to się dzisiaj okazało, że ja ich w domu nie upuściłam i jedna się użyła. Niech, to, szlak. No i w ogóle to jest dziwna sprawa, może Kewin będzie umiał to wyjaśnić, czy pomiędzy interakcjami seksualnymi musi być zachowany jakiś konkretny odstęp czasu? Bo ja zrobiłam coś przed 10 rano jedną taką interakcję, a moja partnerka już takowej zrobić nie mogła. Mogła dopiero przed chwilą, jak upuściłam te nieszczęsne gumki hhhaha xD. No chyba że drugim wyjaśnieniem jest właśnie ten ewentualny odstęp czasu
#170 djsenter
Witam!
Raczej potrzebny jest odstęp czasu.
Ja wiem, Krzysztofie, żeś ty jest jeździec na 102, ale czasami potrzebna jest przerwa! Lol
A za jakieś dwie godzinki będę miał ślub.
#171 Kasia
padłami nie wstałam. Ach, jakież to psikusy funduje mi mój osobisty schowek i wkleja nie to co trzeb
#172 djsenter
Co masz na myśli?
#173 Kasia
Nie no, ten mój schowek to mi naprawdę robi wspaniałe akcje. Od czasu aktualizacji eltena tak mi wolno chodzi pisanie i żre mi litery, że piszę po notatnikach w kompie wszystko co chcę gdzieś zamieścić. Zarówno na blogach, forach i tak dalej. No i właśnie napisałam odpowiedź na twój poprzedni wpis, ale nie skopiowała się, tylko wkleiło nie to co trzeba i dodało cholera jasna, bo zawsze ufnie wierzę i nie sprawdzam co pierw sie wkleiło. Ale teraz zacznę. Wpis wyedytowałam haha.
Co do twojego poprzedniego wpisu. Padłam i nie wstałam z jeźdźca na sto dwa. To taka moja propozycja, schlebiłeś mi przyjacielu. Chcesz się zmierzyć? W pojedynku na miecze, lub na rodeo. hahahaha.
#174 Kasia
A co do tych wszystkich rzeczy. Wyczytałam dzisiaj też, dla zainteresowanych pań, ale w sumie nietylko. Kobieta w popmundo jest płodna co dwa tygodnie. Nie wiem tylko ile trwa owulacja, jeden dzień? Dłużej. Tego nie napisali. Wiem stamtąd też, że nieraz w trakcie owulacji podejmują po sto prób nim sie uda zajść w ciążę haha. A w szczególności, jeśli się ma więcej niż jedno dziecko. Pisali tam też coś, że w tym mogą pomóc afrodyzjaki. Które nie mam pomysłu jak nabyć. Bo w sklepach chyba tego nigdzie nie ma, a w specjalnych przedmiotach za kredyty, w kategorii rarytasy, są jakieś perfumy, które ponoć służą do interakcji właśnie i którym nikt się nie oprze. Więc może to oto chodzi, a kosztuje to chyba ze sto kredytów i ze 3 tysiące zwykłej kasy z gry. Opisali tam również jak przebiega ciąża, poród i rodzicielstwo przez kilka lat. Są tam też linki do kilku innych artykułów. Także wiecie. My się staramy! Zobaczymy jak długo nam się zejdzie
#175 djsenter
Teraz już chyba się niebędzie dało, bo jak biore ślub,i żonka niebyła by zachwycona, ale w każdej innej
sytuacji bym się zgodził.
#176 Kasia
Ja też tam biorę ślub. Ale co tam, to się wytnie. Żony nasze będą robić nam za widownie. Ten który wygra, jedną nocą, kiedy gwiazdy niebo ozłocą, będzie miał obie w swym łożu z baldachimem z gorącym cappuccinem hahahaha
Aha! Te upominki, o których bodaj wczoraj pisałam ninka też miała, a nie jest vipem. Więc fantasmo, sprawdź dokładnie ;D
#177 Celtic1002
A ja wyprodukowałam pierwszą ścieżkę, bo wcześniej nagrałam kilka utworów, a dzisiaj wyprodukowałam mmoją
własną ścieżkę. I wysłałam płytę do studia.
Anna Frankowska
#178 djsenter
Oo!
życzę dobrej sprzedaży!
#179 Kasia
O, właśnie, właśnie. Myśmy też nagrywali wczoraj jedną piosenkę w studiu, bodaj, alwin, war, albo coś takiego. No i nie wiem, jakim cudem stałam się producentem tejże ścieżki, bo takież dostałam osiągnięcie. A nie byłam jej kompozytorem hehe.
#180 djsenter
Właśnie niejestem pewn ja to działa.