O lol, ludzie, spokojnie! Pierwsza zasada Dj Sentera, potestuj! Potestujcie,, poprzechodźcie samouczki, a potem ewentualnie pytajcie jeżeli czegoś niezrozumieliście czy coś.
Ja też mam wynajętą jakąś małą socjalkę bo na lepsze mnie nie stać. Muszę zainteraktować do tego młodego bogatego to może sypnie mi trochę grosza, hahaha żart.
Więc tak. Przeszłam 9 samouczków i zostało mi się tylko 3, w tym 1 z tych trzech to ostatni krok musze zrobic. Może z tym winem i szampanem to ja nie wiem, ulepszą jakoś jeszcze z czasem.
Oo! Dzięki! Może jak się do polaczków będę zwracać, to przekarzą tym angolkom, xdd. Bo mój Angielski to nie jest aż taki dobry, żeby pisać gdzieś tam, urzędowo, publicznie. A może w tej studni to każdy będzie mógł pisać w swoim języku, a twórcy będą sobie tłumaczyć. Swoją drogą, to jest tam coś takiego, jak forum. Ale nie wiem czy dostępne dla nas.
A ja mam inne pytanie. Bo tam jest napisane, że można grać covery innych artystów. Ale nie bardzo wiem, gdzie znaleźć te covery, chyba nie doczytałam. Ktoś coś?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."