Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Poprzednia 7 / 74 Następna

djsenter

#121 ·

O lol, ludzie, spokojnie!
Pierwsza zasada Dj Sentera, potestuj!
Potestujcie,, poprzechodźcie samouczki, a potem ewentualnie pytajcie jeżeli czegoś niezrozumieliście
czy coś.
Senter San

grzegorzm

#122 ·

no właśnie z mieszkaniem jest taka sprawa, że są te kody, ale czy da się wspulnie wynająć?

djsenter

#123 ·

Nie wynajmuje 1 właściciel, i przyznaje kody dostępu komu tam chce, a potem już jest git.
Senter San

grzegorzm

#125 ·

a dlaczego jest tylko salon w omu?

djsenter

#126 ·

Niestety, totakie małe wynajętę mieszkanko.

Senter San

fantasma467

#127 ·

Ja też mam wynajętą jakąś małą socjalkę bo na lepsze mnie nie stać. Muszę zainteraktować do tego młodego
bogatego to może sypnie mi trochę grosza, hahaha żart.

fantasma467

#128 ·

A słuchajcie, jak kupić los w miejskiej loterii bo żadnego takiego linku nie widziałam.

Kasia

#129 ·

Więc tak. Przeszłam 9 samouczków i zostało mi się tylko 3, w tym 1 z tych trzech to ostatni krok musze
zrobic. Może z tym winem i szampanem to ja nie wiem, ulepszą jakoś jeszcze z czasem.

djsenter

#130 ·

W najnowszych wieściah pisali, że w październiku będzie jakaś studnia rzyczeń i wtedy można donich napisać
otym winie.
Senter San

Kasia

#131 ·

A wiadomo kto się zajmuje tłumaczeniem tej strony na polski? Translator? Czy ludzie?

djsenter

#132 ·

Gdzieśna stronach pomocy pisze.
Senter San

Kasia

#133 ·

1 likes
Oo! Dzięki! Może jak się do polaczków będę zwracać, to przekarzą tym angolkom, xdd. Bo mój Angielski
to nie jest aż taki dobry, żeby pisać gdzieś tam, urzędowo, publicznie. A może w tej studni to każdy będzie mógł pisać
w swoim języku, a twórcy będą sobie tłumaczyć. Swoją drogą, to jest tam coś takiego, jak forum. Ale nie
wiem czy dostępne dla nas.

Celtic1002

#134 ·

A ja mam inne pytanie. Bo tam jest napisane, że można grać covery innych artystów. Ale nie bardzo wiem,
gdzie znaleźć te covery, chyba nie doczytałam. Ktoś coś?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

djsenter

#135 ·

Zdaję mi sie zże musisz kliknąć na liste przebojów.
Senter San

Celtic1002

#136 ·

Dziękuję.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kasia

#138 ·

Kilka coverów już grasz domyślnie. Napewno to radiaciun extra, czy jak to sie tam. I take coś tam

Celtic1002

#139 ·

Nie, nie gram żadnego z nich. :)

Anna Frankowska

ninka

#140 ·

moment moment, wyprowadzam z nłędy na początek masz 2 covery z list przebojów domyślnie, każdy ma inne
Poprzednia 7 / 74 Następna