Popmundo
Back to Gry tekstowe#1201 tomecki
Teraz mam zabawę tj. wpisuję w wyszukiwarkę albo znane nazwiska albo dziwne słowa tytułów piosenek. Znalazłem Richarda Vagnera, a z ciekawszych piosenek np. "Eine meine kleine fiat 126p".
#1202 tomecki
Oo i Andrzej Duda był w Popmundo, ale zmarło mu się w 2014.
#1203 denis333
Kurde. tak piszecie mi o tym popmundo i aż chyba sobie spróbuję, skoro to takie rozbudowane.
#1204 longshoot
dawaj dawaj
#1205 fantasma467
Halo! Czy ktoś tu jeszcze gra?
MOj zespół jest już w czołówce światowej, ma na koncie ponad 10,5 miliona zł, poza tym mam dwuch mężów i piątkę dzieci.
#1206 Julitka
Brawo Ty, bo moja postać to już chyba umarła. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1207 Irniss
wooow fantasma nieźle ;)
ja zastanawiam się, czy sobie nie stworzyć postaci xD
#1208 nuno69
Sama gra to nie mój konik, ale mnie zastanawia, jakiemu szaleńcowi chciało się klepać tak rozbudowane monstrum w PHP, ASP i SQL.
Szaqleniec oczywiście jest tu pozytywnym znaczeniem.
#1209 Irniss
moja postać to beata słupek :D
#1210 fantasma467
Moj vip wygasa pod koniec marca przyszłego roku, tak więc jak jest tu jakiś mężczyzna z vipem to jestem chętna do małżeństwa i kolejnego bobasa. Zapraszam do interakcji. Obecnie jestem w trasie, ale możemy się zgadać.
#1211 fantasma467
Hej mam pytanie do osoby, która grała postacią Alicja Janus. Jeśli nie będziesz już grać to może przekazałabyś do adopcji swojego syna Milana mojej postaci Magdalena Węgrzyn? Szkoda by się jego postać zmarnowała. Jak coś to mogłabyś go odebrać bo wskazałabyś Magdę jako drugiego rodzica. Ja zaopiekuję się nim by nie umarł. Decyzja należy do ciebie.
#1212 Kasia
Właśnie rozmawiam z Alicją. Ona mówi, że nie odda Milanka. Ale ja mogę oddać jego ojca Krzysztofa, bo już nie gram. :) na dłuższą metę to jest nudne. Ale jak chcesz, to Aicja mówi, że ma Kaję mc govan, po swojej postaci z the great heist hahahaa.
#1213 fantasma467
Spoko. Krzysiu z tego co widziałam to nie żyje, a jeśli chodzi o Kaję to jedno z rodziców musiałoby nie żyć by adopcja była darmowa. To była moja luźna propozycja bo Magdalena ma dużo uczuć macieżyńskich i poszukuje dzieci. Pozdrawiam.
#1214 Irniss
tożeby mieć własne dziecko dzeba vipa mieć?
#1215 Irniss
moja postacia narazie ma 16 lat ;)
#1216 Julitka
Tak.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1217 fantasma467
Moja Magda ma jedno dziecko od kobiety, która właśnie oddała jej do adopcji, ale przydałby mu się braciszek lub siostrzyczka by miał się z kim bawić.
#1218 Irniss
fajniutko ;)
#1219 strowbery
mam pytanko czy mógłby ktoś podrzucić link do tej gierki
#1220 longshoot
popmundo.com