Teraz mam zabawę tj. wpisuję w wyszukiwarkę albo znane nazwiska albo dziwne słowa tytułów piosenek. Znalazłem Richarda Vagnera, a z ciekawszych piosenek np. "Eine meine kleine fiat 126p".
Kurde. tak piszecie mi o tym popmundo i aż chyba sobie spróbuję, skoro to takie rozbudowane.
Halo! Czy ktoś tu jeszcze gra?
MOj zespół jest już w czołówce światowej, ma na koncie ponad 10,5 miliona zł, poza tym mam dwuch mężów i piątkę dzieci.
MOj zespół jest już w czołówce światowej, ma na koncie ponad 10,5 miliona zł, poza tym mam dwuch mężów i piątkę dzieci.
Sama gra to nie mój konik, ale mnie zastanawia, jakiemu szaleńcowi chciało się klepać tak rozbudowane monstrum w PHP, ASP i SQL.
Szaqleniec oczywiście jest tu pozytywnym znaczeniem.
Szaqleniec oczywiście jest tu pozytywnym znaczeniem.
Moj vip wygasa pod koniec marca przyszłego roku, tak więc jak jest tu jakiś mężczyzna z vipem to jestem chętna do małżeństwa i kolejnego bobasa. Zapraszam do interakcji. Obecnie jestem w trasie, ale możemy się zgadać.
Hej mam pytanie do osoby, która grała postacią Alicja Janus. Jeśli nie będziesz już grać to może przekazałabyś do adopcji swojego syna Milana mojej postaci Magdalena Węgrzyn? Szkoda by się jego postać zmarnowała. Jak coś to mogłabyś go odebrać bo wskazałabyś Magdę jako drugiego rodzica. Ja zaopiekuję się nim by nie umarł. Decyzja należy do ciebie.
Właśnie rozmawiam z Alicją. Ona mówi, że nie odda Milanka. Ale ja mogę oddać jego ojca Krzysztofa, bo już nie gram. :) na dłuższą metę to jest nudne. Ale jak chcesz, to Aicja mówi, że ma Kaję mc govan, po swojej postaci z the great heist hahahaa.
Spoko. Krzysiu z tego co widziałam to nie żyje, a jeśli chodzi o Kaję to jedno z rodziców musiałoby nie żyć by adopcja była darmowa. To była moja luźna propozycja bo Magdalena ma dużo uczuć macieżyńskich i poszukuje dzieci. Pozdrawiam.
Moja Magda ma jedno dziecko od kobiety, która właśnie oddała jej do adopcji, ale przydałby mu się braciszek lub siostrzyczka by miał się z kim bawić.