Udało się, żyję. :) Przeszłam przez las i stwierdzam, że jest jak mówią. To najłatwiejszy kwest. :)
Hej
Powstała szkółka muzyczna, gdzie można nauczyć się wszystkiego o showbiznesie i uzyskać wiele pomocy.
Ponoć będą też ciekawe konkursy.
Jak ktoś chce to może się zapisać na forum Warszawa w wątku szkółka muzyczna.
Pytanie do osób co mają na jednym koncie postać z pm i tgh.
Jak to zrobić. Ten sam mail i hasło przy tworzeniu postaci, czy jak?
chyba sie nieda tak, chociaż możesz spróbować
Senter San
Aha ale jakimś sposobem jest to możliwe bo można mieć dwie postacie na koncie tylko właśnie z dwuch światów.
Hej hej!
Czy teledyski same się wydają, czy ja muszę je jakoś wydać?
Senter San
Nie wiem, ale oprucz nas to już chyba nikt nie gra aktywnie w tą grę.
Aha, jeszcze muszę się pochwalić, że wyszłam jakiś czas temu za mąż. A karierę zaczynam od nowa, jeśli chodzi o zespuł.
Fakt, nasz zespół chyba... jest nieaktualny. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Jak coś to ja mogę kogoś przyjąć do siebie bo zaczynam budowę nowego zespołu, ale ta osoba by musiała być aktywna i dbać o nastruj i zdrowie by przez szpital nie zawalać koncertów, no i przyjechać do Londynu bo obecnie tam mieszkam z mężem i dziećmi.
Chętnie, tylko ja sam jestem już na miejscu 215, i pragne dostać się na szczyt.
Zresztą ta gra cały czas sie rozwija, a ja niezrobiłem wszystkiego
Senter San
No to Maciej Maćkowiak z Warsiawki jako cymbalysta jazzowy zasadniczo zaczyna groć. Nie wiem kiedy to mu się znudzi, bo Tomasz bilecki, jego Eltenowy i w ogóle przedstawiciel też gro ino na klawiszach i tak bardziej dla śmichu lub na zamówienie, w każdym razie cóż... pierwszy koncert za mną i nawet jakiś Japoniec w dzienniku napisał, że było taak głośno :d.
Hah, odrazu mówię, że ta gra wymaga wielkiej cierpliwości
Senter San
Najpierw podnoś inteligencję do perfekcji, wtedy szybciej uczy się umiejętności.
Też tak robię, plus muzykalność, ale może to potem?
I nie marnuj PD nowicjusza na jaakieś podnoszenie umiejętności, kończenie utworów lub inne badziewie - podnoś inteligencję i tylko inteligencję, aż dojdziesz do perfekcji. Jak dostaniesz dopalacz umiejętności, to nie marnuj go na umiejętności związane z twoim gatunkiem - możesz poduczyć się sam do 4 gwiazdki, a do piątej spokojnie dojdziesz podczas Święta Kobe, bo tam zdobywa się gwiazdki za questy. Albo nawet dojdź sam do 3 - te święta są wszak co 56 dni, więc jak gra się wytrwale, to można naprawdę z wielu gatunków osiągnąć maksa, bo przecież każda umiejętność ma 5 gwiazdek, a te questy są łatwe.
Nowa postać Jurek Piwowarczyk dołączył do Ponundo i robi muzykę pop, a na tę drugą grę the great coś tam dołączył Tadeusz Czopek. :D
hahahaha piwowarczyk dobre
Do jakiego poziomu warto na dzień dobry rozwinąć yntelygencję? na maksa czy niekoniecznie?
ja ma maxa rozwiniesz, to umiejki do 4ech gwiazdek można rozwijać chyba
Do perfekcji, zdecydowanie! Czyli poziom "Perfekcyjnie", więcej się nie da.