Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Poprzednia 58 / 74 Next

Celtic1002

#1142 ·

O, dokładnie tak. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

ninka

#1143 ·

Anna latusek. Część z książek, a część na studiach w Madrycie

fantasma467

#1144 ·

Ja mam podstawyb medycyny, ale jeszcze na razie bez gwiazdki.

Celtic1002

#1145 ·

Uuuuu, to szalejesz. A jakie tam umiejętności trzeba? To może moja Halinka by się czymś konkretnym zajęła? :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

fantasma467

#1146 ·

Podstawy medycyny, podstawy farmakologii, profesjonalna medycyna i profesjonalna farmakologia. Jak czegoś nie pomieszałam.

Celtic1002

#1148 ·

Ok. Dzięki.

Anna Frankowska

fantasma467

#1149 ·

Trochę pomieszałam to jest tak. Podstawy medycyny,profesjonalna medycyna, farmakologia i zaawansowana farmakologia.

fantasma467

#1151 ·

Jutro święto Kobe. Robił ktoś te kwesty? Który najlepiej zrobić po niewidomemu?

Julitka

#1152 ·

Pustynia jest najłatwiejsza, ale też inne da się zrobić. Na Polskiej Popmundo Viki wszystko jest wyjaśnione - jest napisane literkami po kolei, co trzeba przejść (NSESN itp), więc można spokojnie ogarnąć.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

fantasma467

#1153 ·

OK. Ja wybieram się do Moskwy i spróbuję przejść las.

Julitka

#1154 ·

No nie pamiętam teraz, która jest najłatwiejza, ale generalnie jest ok, tylko niektóre są po prostu dłuższe i trzeba przez to więcej zdrowia. Ciekawe, jak ja to zrobię, jak mam nastroju i zdrowia po 30...

Julitka

#1158 ·

Nie, no chyba nie, chociaż ja nie patrzyłam tylko klikałam te literki "jak leci" puki nie doszłam.

fantasma467

#1159 ·

Aha. Mam nadzieję, że mapki są dobre, bo na forum podają inną drogę niż na wiki.

Julitka

#1160 ·

Uuu, a na to nie patrzyłam. W sumie nie wiem, czy przechodziłam Pustynię, czy las, ale spokojnie przeszłam, więc chyba drogi są dobre...
Poprzednia 58 / 74 Next