Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1141 fantasma467
Aha, chyba Latusek.
#1142 Celtic1002
O, dokładnie tak. :D
Anna Frankowska
#1143 ninka
Anna latusek. Część z książek, a część na studiach w Madrycie
#1144 fantasma467
Ja mam podstawyb medycyny, ale jeszcze na razie bez gwiazdki.
#1145 Celtic1002
Uuuuu, to szalejesz. A jakie tam umiejętności trzeba? To może moja Halinka by się czymś konkretnym zajęła? :D
Anna Frankowska
#1146 fantasma467
Podstawy medycyny, podstawy farmakologii, profesjonalna medycyna i profesjonalna farmakologia. Jak czegoś nie pomieszałam.
#1147 fantasma467
Ups, sorry za błędy.
#1148 Celtic1002
Ok. Dzięki.
Anna Frankowska
#1149 fantasma467
Trochę pomieszałam to jest tak. Podstawy medycyny,profesjonalna medycyna, farmakologia i zaawansowana farmakologia.
#1150 ninka
dokładnie :D
#1151 fantasma467
Jutro święto Kobe. Robił ktoś te kwesty? Który najlepiej zrobić po niewidomemu?
#1152 Julitka
Pustynia jest najłatwiejsza, ale też inne da się zrobić. Na Polskiej Popmundo Viki wszystko jest wyjaśnione - jest napisane literkami po kolei, co trzeba przejść (NSESN itp), więc można spokojnie ogarnąć.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1153 fantasma467
OK. Ja wybieram się do Moskwy i spróbuję przejść las.
#1154 Julitka
No nie pamiętam teraz, która jest najłatwiejza, ale generalnie jest ok, tylko niektóre są po prostu dłuższe i trzeba przez to więcej zdrowia. Ciekawe, jak ja to zrobię, jak mam nastroju i zdrowia po 30...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1155 fantasma467
No ja mam po 64 w tej chwili.
#1156 fantasma467
I do tego zaawansowaną ciążę.
#1157 fantasma467
A są tam zombiaki?
#1158 Julitka
Nie, no chyba nie, chociaż ja nie patrzyłam tylko klikałam te literki "jak leci" puki nie doszłam.
#1159 fantasma467
Aha. Mam nadzieję, że mapki są dobre, bo na forum podają inną drogę niż na wiki.
#1160 Julitka
Uuu, a na to nie patrzyłam. W sumie nie wiem, czy przechodziłam Pustynię, czy las, ale spokojnie przeszłam, więc chyba drogi są dobre...