Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1121 Julitka
Heh, jak to jest, że ja nie mam takich jazd? A co to są złote dublony? Ma ktoś toto?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1122 fantasma467
Te dublony słóżą do wyprawy przez 7 mórz, ale to raczej nie dla nas bo trzeba korzystać z map bbytrafić na wyspy.
#1123 Julitka
Ok, a nie ma do tego instrukcji na polskiej Viki lub co? Bo jak jest, to mona spoko przej, jak te questy na dzie w. kobe.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1124 fantasma467
Ja nigdzie nie znalazłam, a swoje dublony sprzedałam.
#1125 Julitka
Szkoda...
#1126 fantasma467
Niby na forum ktoś podał instrukcję, co do kolejnosci odwiedzania wysp, ale co z tego jak dał mapki w formie rysunku.
#1127 Julitka
A, bo to na kilka wysp trzeba wbić? No nie, to chyba się nie da... ://
#1128 djsenter
Słyszeliście o fryderykach?
#1129 Julitka
Żewhat?
#1130 djsenter
No jest kilka kategorii i można nominować siebie, lub inny zespół.
Poczytaj w najnowszych wieściach
#1131 Julitka
E tam, ja na to czasu nie mam, ja jutro mam kolosa! :)
#1132 fantasma467
Mój zespuł jest za cienki na jakiekolwiek konkursy i festiwale. Może kiedyś. poza tym nie jest łatwo ciągnąć ten wuzek w pojedynkę.
#1133 fantasma467
Dziś mój syn zyskał siostrę:) Właśnie zakończyłam proces adopcji.
#1134 Kasia
Jak ma na imie
#1135 fantasma467
Anastazja. tak jej dałam. Za 2 tygodnie się urodzi moja własna, i nazwę ją Maja.
#1136 Julitka
Anastazja, śliczne imię!
#1137 ninka
chorych ludzi zapraszam do mnie. Mogę już leczyć. Mam wszystkie 4 umiejętności
#1138 Celtic1002
A jak Ty je zdobyłaś?
Anna Frankowska
#1139 fantasma467
Ninka, a jak ty się nazywasz w Popmundo?
#1140 Celtic1002
Anna jakaś tam, ale nazwiska nie pomnę. :D
Anna Frankowska