Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#1161 fantasma467
Udało się, żyję. :) Przeszłam przez las i stwierdzam, że jest jak mówią. To najłatwiejszy kwest. :)
#1162 fantasma467
Hej
Powstała szkółka muzyczna, gdzie można nauczyć się wszystkiego o showbiznesie i uzyskać wiele pomocy.
Ponoć będą też ciekawe konkursy.
Jak ktoś chce to może się zapisać na forum Warszawa w wątku szkółka muzyczna.
#1163 fantasma467
Pytanie do osób co mają na jednym koncie postać z pm i tgh.
Jak to zrobić. Ten sam mail i hasło przy tworzeniu postaci, czy jak?
#1164 djsenter
chyba sie nieda tak, chociaż możesz spróbować
#1165 fantasma467
Aha ale jakimś sposobem jest to możliwe bo można mieć dwie postacie na koncie tylko właśnie z dwuch światów.
#1166 djsenter
Hej hej!
Czy teledyski same się wydają, czy ja muszę je jakoś wydać?
#1167 fantasma467
Nie wiem, ale oprucz nas to już chyba nikt nie gra aktywnie w tą grę.
Aha, jeszcze muszę się pochwalić, że wyszłam jakiś czas temu za mąż. A karierę zaczynam od nowa, jeśli chodzi o zespuł.
#1168 Julitka
Fakt, nasz zespół chyba... jest nieaktualny. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1169 fantasma467
Jak coś to ja mogę kogoś przyjąć do siebie bo zaczynam budowę nowego zespołu, ale ta osoba by musiała być aktywna i dbać o nastruj i zdrowie by przez szpital nie zawalać koncertów, no i przyjechać do Londynu bo obecnie tam mieszkam z mężem i dziećmi.
#1170 djsenter
Chętnie, tylko ja sam jestem już na miejscu 215, i pragne dostać się na szczyt.
Zresztą ta gra cały czas sie rozwija, a ja niezrobiłem wszystkiego
#1171 tomecki
No to Maciej Maćkowiak z Warsiawki jako cymbalysta jazzowy zasadniczo zaczyna groć. Nie wiem kiedy to mu się znudzi, bo Tomasz bilecki, jego Eltenowy i w ogóle przedstawiciel też gro ino na klawiszach i tak bardziej dla śmichu lub na zamówienie, w każdym razie cóż... pierwszy koncert za mną i nawet jakiś Japoniec w dzienniku napisał, że było taak głośno :d.
#1172 djsenter
Hah, odrazu mówię, że ta gra wymaga wielkiej cierpliwości
#1173 fantasma467
Najpierw podnoś inteligencję do perfekcji, wtedy szybciej uczy się umiejętności.
#1174 tomecki
Też tak robię, plus muzykalność, ale może to potem?
#1175 Julitka
I nie marnuj PD nowicjusza na jaakieś podnoszenie umiejętności, kończenie utworów lub inne badziewie - podnoś inteligencję i tylko inteligencję, aż dojdziesz do perfekcji. Jak dostaniesz dopalacz umiejętności, to nie marnuj go na umiejętności związane z twoim gatunkiem - możesz poduczyć się sam do 4 gwiazdki, a do piątej spokojnie dojdziesz podczas Święta Kobe, bo tam zdobywa się gwiazdki za questy. Albo nawet dojdź sam do 3 - te święta są wszak co 56 dni, więc jak gra się wytrwale, to można naprawdę z wielu gatunków osiągnąć maksa, bo przecież każda umiejętność ma 5 gwiazdek, a te questy są łatwe.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1176 Puszkin
Nowa postać Jurek Piwowarczyk dołączył do Ponundo i robi muzykę pop, a na tę drugą grę the great coś tam dołączył Tadeusz Czopek. :D
#1177 longshoot
hahahaha piwowarczyk dobre
#1178 tomecki
Do jakiego poziomu warto na dzień dobry rozwinąć yntelygencję? na maksa czy niekoniecznie?
#1179 longshoot
ja ma maxa rozwiniesz, to umiejki do 4ech gwiazdek można rozwijać chyba
#1180 Julitka
Do perfekcji, zdecydowanie! Czyli poziom "Perfekcyjnie", więcej się nie da.