No sie wie, jak sie organizuje party, to musi być niezłe show
Jak ktoś nie był to niech wybierze sie na pocztę. Jest tam w paczce wino. Specyficzne, ale na koniec
efektu daje 5 pkt doświadczenia.
efektu daje 5 pkt doświadczenia.
Hej! Ala wczoraj robila usg. Bedzie syneczek <3
Zaproponujcie jakies fajne imiona. Bo pomyslu nie mam. Dla dziewczynki miesmy odrazu, a dla chlpca jakos
nie!
Zaproponujcie jakies fajne imiona. Bo pomyslu nie mam. Dla dziewczynki miesmy odrazu, a dla chlpca jakos
nie!
Monia umarlam. Dla chłopca szukaaaam. Czytaj dokładnie. Święta nie sprzyjają piciu, skarbie. Jak widać,
xdd
xdd
Wiecie co? Kupiłam sobie laptop i po wybraniu użyj, pojawiły się trzy opcje. Zagraj w grę piłkarską,
czy coś, zrestartuj system i wyłącz komputer. Wybrałam tą grę, i tam było, że można grać do trzech goli,
i wynik wpływa na nastrój. I była tam opcja zapisz się i stwórz drużynę. Nunie wchodziłam, ale wątpię
by to było dla nas dostępne.
czy coś, zrestartuj system i wyłącz komputer. Wybrałam tą grę, i tam było, że można grać do trzech goli,
i wynik wpływa na nastrój. I była tam opcja zapisz się i stwórz drużynę. Nunie wchodziłam, ale wątpię
by to było dla nas dostępne.
ja w to gram normalnie, poprostu klikasz stwurz drużynę i to się bodajże samo robi.
A jak tam się poruszasz i zdobywasz gole?