Popmundo
Back to Gry tekstowe#941 fantasma467
Faktycznie coś tam pisali, że następny mecz w niedzielę o dziewiątej.
#942 fantasma467
A z tobą Węgrzyn to nie gadam. Miałeś pomóc Barbarze zostać matką, a olałeś ją i przestałeś interaktować.
Nie ładnie, oj nie ładnie. Boisz się żony.
#943 djsenter
To raczej kfestja tego, zże Krzysiu wkoncu dorósł i badziej się koncentruje na rozwijaniu kariery
#944 fantasma467
Carlo jak będziesz w Londynie to odwiedź pewien otwarty dla wszystkich pensjonat. Ja właśnie roskoszuję
się tam wygodami, m.in jacuzzi, basenem itd. Możesz zobaczyć na moim profilu.
#945 djsenter
wo, serio? jk on se nazya
#946 Julitka
Dołączam się do pytania, co to za pensjonat? A te "3 gole" to przecież żywcem zerżnięta nazwa z Hattricka.
:) I jest to trochę głupie, to raczej taki Roleplay tam wchodzi w grę, bo generalnie po prostu co niedzielę
wieczorem wchodzisz, sprawdzasz wynik meczu i albo "się cieszysz", albo "się smucisz", czyli leci po
nastroju. Nic więcej. Żadnych lig, strategii, planów, no po prostu zero! Ja w to niby gram, ale... chyba
zrezygnuję.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#947 fantasma467
Fosdyke Penthouse
#948 Kasia
Chwileeczkee! Momeeencik! Jakie, Węgrzyn, ja z tobą nie gadam? Jakie, nie gadam? Nie miałam ostatnio
czasu i weny na popmundo, narazie nie mam, mam tylko nadzieję, że niebawem będę miała. :D I Vipa nie mam
jeszcze.
#949 fantasma467
Powiem wam coś. Jak wecie Barbara bardzo chce być mamą, więc w dniu owulacji spotkała sie z facetem,
z którym ma miłość na sto. Przejechała wiele kilometrów do niego, a on? Owszem kochał się z nią, ale
cwaniak użył prezerwatywy. Basia ma pecha co do facetów, i postanowiła użyć sztucznego zapłodnienia i
spełnić swoje pragnienie, Jest w ciąży!
#950 Kasia
To gratuluje hahaaa. Nam się w poniedziałek urodzi malutki, malusieńki Milanek. Milan Węgrzyn
#951 fantasma467
A to dostaliscie wiadomość, że w poniedziałek? Bo to chyba jest 6 tygodni plus minus 2 dni.
#952 fantasma467
Imie można samemu wybrać, czy jest jakaś lista dostepnych?
#953 djsenter
Można
#954 Kasia
Nieee, wyliczylismy, ze w poniedzialek
#955 fantasma467
Wpis z mojego dziennika: Prezenter zasnął podczas wywiadu. To było ciekawe. - hahaha
#956 djsenter
loool!
#957 longshoot
a ja dla testu kupiłem sobie VIP
#958 fantasma467
I jak, podoba się?
#959 djsenter
ładnie
Możeż nam kupić na rynkuprawa do jakiegoś dobrego utworu?
#960 longshoot
a no, fajne urozmaicenie.