Forum

Popmundo

Gry tekstowe

Poprzednia 48 / 74 Next

fantasma467

#941 ·

Faktycznie coś tam pisali, że następny mecz w niedzielę o dziewiątej.

fantasma467

#942 ·

A z tobą Węgrzyn to nie gadam. Miałeś pomóc Barbarze zostać matką, a olałeś ją i przestałeś interaktować.
Nie ładnie, oj nie ładnie. Boisz się żony.

djsenter

#943 ·

To raczej kfestja tego, zże Krzysiu wkoncu dorósł i badziej się koncentruje na rozwijaniu kariery
Senter San

fantasma467

#944 ·

Carlo jak będziesz w Londynie to odwiedź pewien otwarty dla wszystkich pensjonat. Ja właśnie roskoszuję
się tam wygodami, m.in jacuzzi, basenem itd. Możesz zobaczyć na moim profilu.

djsenter

#945 ·

wo, serio? jk on se nazya
Senter San

Julitka

#946 ·

Dołączam się do pytania, co to za pensjonat? A te "3 gole" to przecież żywcem zerżnięta nazwa z Hattricka.
:) I jest to trochę głupie, to raczej taki Roleplay tam wchodzi w grę, bo generalnie po prostu co niedzielę
wieczorem wchodzisz, sprawdzasz wynik meczu i albo "się cieszysz", albo "się smucisz", czyli leci po
nastroju. Nic więcej. Żadnych lig, strategii, planów, no po prostu zero! Ja w to niby gram, ale... chyba
zrezygnuję.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kasia

#948 ·

Chwileeczkee! Momeeencik! Jakie, Węgrzyn, ja z tobą nie gadam? Jakie, nie gadam? Nie miałam ostatnio
czasu i weny na popmundo, narazie nie mam, mam tylko nadzieję, że niebawem będę miała. :D I Vipa nie mam
jeszcze.

fantasma467

#949 ·

Powiem wam coś. Jak wecie Barbara bardzo chce być mamą, więc w dniu owulacji spotkała sie z facetem,
z którym ma miłość na sto. Przejechała wiele kilometrów do niego, a on? Owszem kochał się z nią, ale
cwaniak użył prezerwatywy. Basia ma pecha co do facetów, i postanowiła użyć sztucznego zapłodnienia i
spełnić swoje pragnienie, Jest w ciąży!

Kasia

#950 ·

To gratuluje hahaaa. Nam się w poniedziałek urodzi malutki, malusieńki Milanek. Milan Węgrzyn

fantasma467

#951 ·

A to dostaliscie wiadomość, że w poniedziałek? Bo to chyba jest 6 tygodni plus minus 2 dni.

fantasma467

#952 ·

Imie można samemu wybrać, czy jest jakaś lista dostepnych?

Kasia

#954 ·

Nieee, wyliczylismy, ze w poniedzialek

fantasma467

#955 ·

Wpis z mojego dziennika: Prezenter zasnął podczas wywiadu. To było ciekawe. - hahaha

longshoot

#957 ·

a ja dla testu kupiłem sobie VIP

djsenter

#959 ·

ładnie
Możeż nam kupić na rynkuprawa do jakiegoś dobrego utworu?
Senter San
Poprzednia 48 / 74 Next