Faktycznie coś tam pisali, że następny mecz w niedzielę o dziewiątej.
A z tobą Węgrzyn to nie gadam. Miałeś pomóc Barbarze zostać matką, a olałeś ją i przestałeś interaktować.
Nie ładnie, oj nie ładnie. Boisz się żony.
Nie ładnie, oj nie ładnie. Boisz się żony.
To raczej kfestja tego, zże Krzysiu wkoncu dorósł i badziej się koncentruje na rozwijaniu kariery
Carlo jak będziesz w Londynie to odwiedź pewien otwarty dla wszystkich pensjonat. Ja właśnie roskoszuję
się tam wygodami, m.in jacuzzi, basenem itd. Możesz zobaczyć na moim profilu.
się tam wygodami, m.in jacuzzi, basenem itd. Możesz zobaczyć na moim profilu.
Dołączam się do pytania, co to za pensjonat? A te "3 gole" to przecież żywcem zerżnięta nazwa z Hattricka.
:) I jest to trochę głupie, to raczej taki Roleplay tam wchodzi w grę, bo generalnie po prostu co niedzielę
wieczorem wchodzisz, sprawdzasz wynik meczu i albo "się cieszysz", albo "się smucisz", czyli leci po
nastroju. Nic więcej. Żadnych lig, strategii, planów, no po prostu zero! Ja w to niby gram, ale... chyba
zrezygnuję.
:) I jest to trochę głupie, to raczej taki Roleplay tam wchodzi w grę, bo generalnie po prostu co niedzielę
wieczorem wchodzisz, sprawdzasz wynik meczu i albo "się cieszysz", albo "się smucisz", czyli leci po
nastroju. Nic więcej. Żadnych lig, strategii, planów, no po prostu zero! Ja w to niby gram, ale... chyba
zrezygnuję.
Fosdyke Penthouse
Chwileeczkee! Momeeencik! Jakie, Węgrzyn, ja z tobą nie gadam? Jakie, nie gadam? Nie miałam ostatnio
czasu i weny na popmundo, narazie nie mam, mam tylko nadzieję, że niebawem będę miała. :D I Vipa nie mam
jeszcze.
czasu i weny na popmundo, narazie nie mam, mam tylko nadzieję, że niebawem będę miała. :D I Vipa nie mam
jeszcze.
Powiem wam coś. Jak wecie Barbara bardzo chce być mamą, więc w dniu owulacji spotkała sie z facetem,
z którym ma miłość na sto. Przejechała wiele kilometrów do niego, a on? Owszem kochał się z nią, ale
cwaniak użył prezerwatywy. Basia ma pecha co do facetów, i postanowiła użyć sztucznego zapłodnienia i
spełnić swoje pragnienie, Jest w ciąży!
z którym ma miłość na sto. Przejechała wiele kilometrów do niego, a on? Owszem kochał się z nią, ale
cwaniak użył prezerwatywy. Basia ma pecha co do facetów, i postanowiła użyć sztucznego zapłodnienia i
spełnić swoje pragnienie, Jest w ciąży!
To gratuluje hahaaa. Nam się w poniedziałek urodzi malutki, malusieńki Milanek. Milan Węgrzyn
A to dostaliscie wiadomość, że w poniedziałek? Bo to chyba jest 6 tygodni plus minus 2 dni.
Imie można samemu wybrać, czy jest jakaś lista dostepnych?
Wpis z mojego dziennika: Prezenter zasnął podczas wywiadu. To było ciekawe. - hahaha
I jak, podoba się?