Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#961 fantasma467
Z tym rynkiem utworów to jest dziwnie. Licytowałam już kilka i nie nabyłam żadnego
:(
#962 djsenter
Ktoś pewnie podbił cene
#963 fantasma467
Taaa i w końcu podbili na kilka milionów a mnie nie było stać by podbijać dalej.
#964 fantasma467
A jak u was z gwiazdkami za sprzęt sceniczny? Ja na razie mam 1,5 gwiazdki.
#965 longshoot
0 z tego co wiem, ale to bardziej to senter niech opowie :D
#966 djsenter
Dokładnie, niemam pojęcia co robię źle.
Była ekipa, był sprzęt, a to dalej 0.
W ogóle nasza ekipa cały czas ma bardzo niski poziom doświadczenia, niewiem dlaczego.
#967 Kasia
U nas 1.
#968 djsenter
Jak to.
#969 Kasia
No, właśnie, nie wim, :D
#970 djsenter
ale jak to miej wiecej wygląda
#971 fantasma467
Nie wiem ja mam sprzęt na ponad 50W i półtora gwiazdki.
#972 fantasma467
Już mam 2 gwiazdki :)
#973 Julitka
Słuchajcie, jak to jest z czyimiś nagranymi utworami? Ja nie mogę dodać ich do repertuaru i zastanawiam się,
czy to dlatego, że nie jestem liderem zespołu, czy dlatego, że nagranych się po prostu nie dodaje?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#974 djsenter
Pewnie to pierwsze
#975 Kasia
Ja nie wiem, ale gwiazdki ekipy może rosną w miarę tego, ile z nimi koncertujemy, bądź ile ile daemy
im prmii
#976 Kasia
Halo! Dobry wieczór! Zostałam ojcem! yyyy, :D No, wiecie, :D
Urodził się Milan. Znaczy, prawie Milan, trzeba go ochrzcić
#977 Kasia
Hej. Słuchajcie, czy w innych miastach jest więcej zabawek dla dzieci?
#978 fantasma467
A ja mam pytaniedo matek. Ciekawi mnie gdzie na koncie pojawia si postać dziecka jak już sie urodzi?
Czy w głównym menu obok postaci matki, czy gdzieś głębiej?
#979 ninka
w głównym menu tam gdzie postać chyba yyyy grałaś w great heist czy jak to tam się piszę tzn w tą o przestęoczości
jak yak yo w zmień postać
#980 Kasia
Ja teraz sprawuję opiekę nad synem. Jak logujesz sie do popmundo, to pojawia ci sie wybierz swoją postać,
taka lista rozwijalna i tam wybierasz dziecko. A potem, możesz w każdej chwili to zmienć na górze strony