Popmundo
Wróć do Gry tekstowe#981 fantasma467
A Krzysiu dostałeś ode mnie parę złotych w prezencie dla maluszka, gratuluję :)
#982 Kasia
Ach! Dzięki Basiu. :D Mam swojąkaskę, ale przelam ją regularnie po zapłaceniu rachunków, bo zbieramy
na wypasioną willę. Która kosztuje 1000000 zł, plus100 kredytów. A do tego trzeba zbierać na różne rzeczy
do niej. Żeby mieć wszystko
#983 ninka
uwaga! uwaga kuypuję vipa. Cód. Chcemy mieć małe latosowogawędowe maleństwo :D
#984 fantasma467
Moje maleństwo już w brzuszku rośnie. Wiem, że macie kaskę, ale to mały prezencik dla dzidziusia ode
mnie bo osobiście nie mam jak.
#985 djsenter
Niechce psuć atmosfery, ale niebeędzie z dzieciaądka pociechy dopuki będzie miał z 16 lat, więc hm, poczekacie
sobie trochę:d
#986 ninka
hm co robicie 27 stycznia. Pytam, bo Ania z Jackiem biorą ślub
#987 longshoot
senter, jakie plany
#988 fantasma467
Dzięki za zaproszenie. Akurat mam już wolny dzień. Jak chcecie to zaproście też Marcina Jańca. Miły chłopak
:)
#989 Kasia
To się do niego przytul, o ile nie ma kogoś, :D
#990 fantasma467
Nie mogę się przytulić bo to też moja postać z the great heist, i na innym mailu. Bym musiała 2 vipy
kupować. Ja by mieć dziecko, muszę i tak kredyty kupować bo zaden facet vip jakoś nie chce ze mną sie
związać, albo chociasz podzielić plemnikami.
:( Ktoś nie dotrzymał słowa :(
#991 ninka
hm no a ja jestem w ciaży z Jackiem :D
#992 Kasia
Bo mnie ostatnio popmundo znudziło, ale faza sie odnowiła. Urodził się Milan, a dzisiaj Alicja miała
dzień płodny, kochaliśmy sie i znowu zazła. :D
I Anna z Jackiem też dzisiaj zaszła, bo mają vipy. Oj nie płacz, nie płacz, urodzisz sobie jakąś małą
frankelstein, ze sztucznego zapłodnienia też będzie dobree
#993 djsenter
Mi też kiedyś sie znudziło, ale teraz ogólnie rutynowo ogarniam i dalej wspinam się na szczyt i dalej
jestem czujny.
#994 Kasia
Heeej! Sluchacieee~! pomocyyyy! Nie obczailysmy z Anna, ze dzisiaj mamy koncert wieczorem i wlasnie jedziemy
pojazdem artysty. Jak to zatrzymac i wrocic do Warszawy?
#995 djsenter
haaha!
Ustaw pojazd artysty na nieaktywny w preferęcjach.
Możliwe, że się uda
#996 Kasia
Nie da rady. Talatajstwo dalej jedzie. A da sie zmienić date ślubu jeszcze?
#997 ninka
hahaahaa no widzisz ślubu nie będzie :D
#998 fantasma467
No ładnie, a ja już kupiłam prezencik i czekałam na ten ślub. Przy okazji było by osiągnięcie udział
w ślubie, a tu nic. Na 2 raz wyłączcie automatyczny przejazd. Zawsze później można wyruszyć ręcznie.
#999 Kasia
aaaaaaj Baaaśka. Po c Jacek się brał za tą starą skartonowaciałą raszplę. Tylko tałatajstwa w życiu mnie
narobi. A paaaaaaszszszszszłłłłłłaaaaaaaa!
Choleeera jaaasnaaaa! Narezerwuje to to, zawsze koncertów, nie popatrzy, nie sprawdzi. Najpierw nie pojawiliśmy
sie na ślubie przez taką samą sytuacj, u Ali i Krzysia, potem na imprezie premierowej płyty, a potem
jeszcze naszwłasny ślub. I na swój pogrzeb też nie zdążymy.
#1000 djsenter
W sądzie by sie dalo, alw to juz na miejscu