A Krzysiu dostałeś ode mnie parę złotych w prezencie dla maluszka, gratuluję :)
Ach! Dzięki Basiu. :D Mam swojąkaskę, ale przelam ją regularnie po zapłaceniu rachunków, bo zbieramy
na wypasioną willę. Która kosztuje 1000000 zł, plus100 kredytów. A do tego trzeba zbierać na różne rzeczy
do niej. Żeby mieć wszystko
na wypasioną willę. Która kosztuje 1000000 zł, plus100 kredytów. A do tego trzeba zbierać na różne rzeczy
do niej. Żeby mieć wszystko
Moje maleństwo już w brzuszku rośnie. Wiem, że macie kaskę, ale to mały prezencik dla dzidziusia ode
mnie bo osobiście nie mam jak.
mnie bo osobiście nie mam jak.
Niechce psuć atmosfery, ale niebeędzie z dzieciaądka pociechy dopuki będzie miał z 16 lat, więc hm, poczekacie
sobie trochę:d
sobie trochę:d
Dzięki za zaproszenie. Akurat mam już wolny dzień. Jak chcecie to zaproście też Marcina Jańca. Miły chłopak
:)
:)
Nie mogę się przytulić bo to też moja postać z the great heist, i na innym mailu. Bym musiała 2 vipy
kupować. Ja by mieć dziecko, muszę i tak kredyty kupować bo zaden facet vip jakoś nie chce ze mną sie
związać, albo chociasz podzielić plemnikami.
:( Ktoś nie dotrzymał słowa :(
kupować. Ja by mieć dziecko, muszę i tak kredyty kupować bo zaden facet vip jakoś nie chce ze mną sie
związać, albo chociasz podzielić plemnikami.
:( Ktoś nie dotrzymał słowa :(
Bo mnie ostatnio popmundo znudziło, ale faza sie odnowiła. Urodził się Milan, a dzisiaj Alicja miała
dzień płodny, kochaliśmy sie i znowu zazła. :D
I Anna z Jackiem też dzisiaj zaszła, bo mają vipy. Oj nie płacz, nie płacz, urodzisz sobie jakąś małą
frankelstein, ze sztucznego zapłodnienia też będzie dobree
dzień płodny, kochaliśmy sie i znowu zazła. :D
I Anna z Jackiem też dzisiaj zaszła, bo mają vipy. Oj nie płacz, nie płacz, urodzisz sobie jakąś małą
frankelstein, ze sztucznego zapłodnienia też będzie dobree
Mi też kiedyś sie znudziło, ale teraz ogólnie rutynowo ogarniam i dalej wspinam się na szczyt i dalej
jestem czujny.
jestem czujny.
Heeej! Sluchacieee~! pomocyyyy! Nie obczailysmy z Anna, ze dzisiaj mamy koncert wieczorem i wlasnie jedziemy
pojazdem artysty. Jak to zatrzymac i wrocic do Warszawy?
pojazdem artysty. Jak to zatrzymac i wrocic do Warszawy?
No ładnie, a ja już kupiłam prezencik i czekałam na ten ślub. Przy okazji było by osiągnięcie udział
w ślubie, a tu nic. Na 2 raz wyłączcie automatyczny przejazd. Zawsze później można wyruszyć ręcznie.
w ślubie, a tu nic. Na 2 raz wyłączcie automatyczny przejazd. Zawsze później można wyruszyć ręcznie.
aaaaaaj Baaaśka. Po c Jacek się brał za tą starą skartonowaciałą raszplę. Tylko tałatajstwa w życiu mnie
narobi. A paaaaaaszszszszszłłłłłłaaaaaaaa!
Choleeera jaaasnaaaa! Narezerwuje to to, zawsze koncertów, nie popatrzy, nie sprawdzi. Najpierw nie pojawiliśmy
sie na ślubie przez taką samą sytuacj, u Ali i Krzysia, potem na imprezie premierowej płyty, a potem
jeszcze naszwłasny ślub. I na swój pogrzeb też nie zdążymy.
narobi. A paaaaaaszszszszszłłłłłłaaaaaaaa!
Choleeera jaaasnaaaa! Narezerwuje to to, zawsze koncertów, nie popatrzy, nie sprawdzi. Najpierw nie pojawiliśmy
sie na ślubie przez taką samą sytuacj, u Ali i Krzysia, potem na imprezie premierowej płyty, a potem
jeszcze naszwłasny ślub. I na swój pogrzeb też nie zdążymy.