Popmundo
Back to Gry tekstowe#481 djsenter
Hahah. Czy Któraś ma ochote na dzidziusia?
#482 fantasma467
Niestety nie mam VIPa więc o dzidziusiu mogę tylko pomarzyć.
#483 Kasia
Kurde, dzień płodny to tylko 1 dzień. Jak niby ma mi sie udać jak moge to robić raz na 12 godzin. Jeżeli
dzień płodny zacznie się tak o 11 w południe,to skończy się o 23. Pokochamy się z alutką, potem po mojej interrakcji, kochaj
się trzeba trochę odczekać, żeby i ona mogła to zrobić. Coś chyba koło godziny. Czyli wychodzi na to,
że 4 razy w dzień można się kochać. I w dzień płodny jeszcze się nam nie udało
#484 Kasia
nieeee! W ciążę nie zachodzisz mając vipa. Tylko dzień płodny.
#485 fantasma467
Ale czytałam, że tylko VIPy mogą mieć dzieci. A pozostali za wile kredytów lub przez adopcję.
#486 fantasma467
Choć pojawia mi się czasami wpis, że kapryśnie się czuję, ale nie wiem po co.
#487 Kasia
rNie nie. Dzieci można mieć bez vipa, to wiem akurat napewno, bo to gdzieś jest napisane. Jeśli by tak nie było, to zwykłm userkom nie posiadającym vipa nie pojawiałby się wpis w dzienniku, że czują się kapryśnie, a oznacza on, że jest dzień płodny jak pisałam powyżej. Po drugie, jeśli byłoby jak mówisz, że zwykli userzy nie mogli by mieć dzieci, to po cholerke jasną odblokowywałaby im się interrakcja seksualna po osiągnięciu miłości na sto haha. Dla samej przyjemności kliknięcia kochaj się? Raczej nie. Tkże pilnuj tego dnia i próbujcie
#488 Celtic1002
A ja nie mam z kim sobie miłości na stówkę zrobić. :D
Anna Frankowska
#489 Kasia
Jest gdzieś nawet napisane, że jeśli jesteś bezpłodny,a to wówczas adopcja bądź inwitro
#490 fantasma467
A ja mam aż dwuch panów
:) Z jednym, już moim kochankiem mam miłość 100 a z drugim jakieś 70 z hakiem.
#491 Kasia
interraktujcie do Jacka Gawędy. Mam od jakiegoś czasu drugiego pana, bo Ala o Krzysia była zazdrosn,
a on nie jest z nikim. Może się z wami pociumcia :D
#492 ninka
o nie nie wypraszam precz od mojego Jacka :D :D :D
#493 fantasma467
Jak mam dwuch to mogę mieć i trzech :)
#494 djsenter
Ee, a co zemną!
#495 Kasia
A g prawda. Jaki on tam twój jak ty cigle albo próby mas albo koncertujesz. Nie masz czasu dla niego.
Choćcie choćcie, nastawiajcie sie. Jacuś zrobi wam zastrzyk :D
#496 ninka
tak tak hahahahhhahaaa nie mam czasu :D no proszę u ważaj bo jeszcze urojony poród przegapi haha
#497 djsenter
Ja niestety mam taki problem, że przez moją kariere, moje życie towarzyskie jest zagrożone, a nawet w
stane krytycznym, ale i tak, jeżeli któraś z was złapie Carlo Poppera i da o sobie znać, to mhm,
#498 Kasia
Anna Latusek pewnie skorzysta osobiście się wykosztuje i dam jej kase na bilety do tegotwego chicago
:D
#499 djsenter
Właśnie nato liczyłęm, buhaha
#500 ninka
hahahahaaaa
hm czuje się ubezwłasnowolniona xdd