EltenLink

Księga zażaleń 2024

Back to Wątki archiwalne

#621 daszekmdn

Już mi nawet w Uno nie idzie! Kurwa!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-09-22 07:22

#622 Adasadula

To zmień na normalny co się pier*lić nie będzie.

-- (miki2137):
blindshell mi sie pier*li

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-22 18:29

#623 djsenter

Człowieku, jak mnie ucho boli! Infekcje wdają się przynajmniej 2 razy w miesiącu ostatno, najpierw swędzi, potem boli jak cholera i nic nie słyszę. Co ciekawe, tylko tak z lewym uchem mam zazwyczaj, prawym nie. W ogóle lewe ucho wydaje się być bardziej podatne na infekcje, korki i te inne.

Senter San
2024-09-23 12:09

#624 camila

Infekcja ucha przy noszeniu aparatów to dramat. Współczuwam <3

ENFP
2024-09-23 14:29

#625 Natalia2000

Eh, noo, niby te książki których szukam są w dzdn, ale tych których szukam to w większości nie widzę w wersjach elektronicznych, tylko w jakichś... wersjach na czytak... fjakie to irytujące jest.

2024-09-23 16:42

#626 Milena132 Archived

Nie wiem, co czuję, bo dziwnie się czuję...

2024-09-24 10:08

#627 skrzypenka

Ja nie chcę grać na gitarze, czemu się mnie do tego zmusza, jak ja nie chce?

Große Operndiva?
2024-09-24 19:50

#628 Monte

Ech, współczuję Lindziu. Ale jak dla mnie gitarka jest super!

Give me a sign.
2024-09-24 21:02

#629 Monte

Miałam dziś na gitarze problemy z koncentracją.

Give me a sign.
2024-09-24 21:02

#630 daszekmdn

Ja chcę, zamień się! xD Zawsze marzyłem by się nauczyć, ale energii i czasu brakło wiecznie, a teraz to już za stary jestem mentalnie chyba... :D

2024-09-24 23:59

#631 skrzypenka

To możesz mi pomóc na niej się nauczyć, hihi. A ja nie chcę, ale na uczelni karzą, bo zamiast z pianina, to sobie z gitary wymyślili, bez sensu. Chyba po to, by wykładowcy dać zarobić, bo on umie na gitarze. Wolałabym na pianinie dalej na akademii grać, niż na gitarze, ale trudno.

-- (Monte):
Ech, współczuję Lindziu. Ale jak dla mnie gitarka jest super!

--

Große Operndiva?
2024-09-25 09:52

#632 skrzypenka

-a myślę, że możesz, też mam 31 lat, a muszę zacząć, wiek tu nie gra roli, Monte też zaczęła i idzie jej to super. :)
J (daszekmdn):
Ja chcę, zamień się! xD Zawsze marzyłem by się nauczyć, ale energii i czasu brakło wiecznie, a teraz to już za stary jestem mentalnie chyba... :D

--

Große Operndiva?
2024-09-25 09:53

#633 Monte

Na naukę nigdy nie jest za późno. Ja zaczęłam ponad rok temu. (daszekmdn):

--

Give me a sign.
2024-09-26 14:31

#634 daszekmdn

Niech szlak trafi tego kto wymyślił kable USB C. 10 lat jak nie więcej było to poprzednie jako standard to komuś przeszkadzało. Jak wyższe prędkości to trzeba było o tym myśleć wówczas a nie po 10 15 latach, bo zykłych mam na pęczki, mógłbym se z tego sztuczne drzewko zbudować czy ni wiem co a tego cholerstwa ani sztuki. Dwie miałem albo 3 to zniknęły, przepadły nie wiem gdzie. Jutro jadę w świat, potrzebuję dane zgrać, a tu dupa. Adaptery do kart SD nie chodzą, jak zwykle chińskie badziewie, a czytnik jak mam to jeden jedyny na dużą kartę sd więc dupa bez adaptera, a sprzęt, w który mogę wpiąć takową i podłączyć do kompa tylko na USB C. Se wymyślili też mikro makro i srał to pies SD. Jeden powinien być standard wszystkiego a nie że człowiek później zajebany jest toną kabli kabelków przejściówek adapterów bug wie czego jeszcze. Nie mam czytnika, nie mam usb c, to se dane prześle kurwa gołębiem pocztowym chyba. Frustracja mnie dopadłą sory.

2024-10-04 16:13

#635 daszekmdn

O, odgrzebałem jakiś czytnik z przed 100000 lat świetlnych jak nie miałem wejścia w stacjonarce ani adaptera, gdzieś 2014 będzie, ale działa. Chyba nigdy go nie użyłem bo ładny, zadbany, żadnego wizualnego mankamentu ani obtarcia. Jak bym głębiej pogrzebał to bym pewnie odkrył nie wiem przepis na bombę atomowo xD. Cóż tyle dobrze. Ale i tak jestem sfrustrowany na te kable wszelkie. Ładowarki kostki też takiej nie mam. Telefon to se chyba naładuję nie wiem, energią słoneczną.

Edited 2024-10-04 16:17

#636 Adasadula

C są spoko, micro to dopiero corestwo

-- (daszekmdn):
Niech szlak trafi tego kto wymyślił kable USB C. 10 lat jak nie więcej było to poprzednie jako standard to komuś przeszkadzało. Jak wyższe prędkości to trzeba było o tym myśleć wówczas a nie po 10 15 latach, bo zykłych mam na pęczki, mógłbym se z tego sztuczne drzewko zbudować czy ni wiem co a tego cholerstwa ani sztuki. Dwie miałem albo 3 to zniknęły, przepadły nie wiem gdzie. Jutro jadę w świat, potrzebuję dane zgrać, a tu dupa. Adaptery do kart SD nie chodzą, jak zwykle chińskie badziewie, a czytnik jak mam to jeden jedyny na dużą kartę sd więc dupa bez adaptera, a sprzęt, w który mogę wpiąć takową i podłączyć do kompa tylko na USB C. Se wymyślili też mikro makro i srał to pies SD. Jeden powinien być standard wszystkiego a nie że człowiek później zajebany jest toną kabli kabelków przejściówek adapterów bug wie czego jeszcze. Nie mam czytnika, nie mam usb c, to se dane prześle kurwa gołębiem pocztowym chyba. Frustracja mnie dopadłą sory.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-10-04 16:23

#637 DJGraco

O właśnie zgadzam się z przedmówcą, usb-c są na prawdę spoko w porównaniu chociażby do twkiego micro

2024-10-04 16:30

#638 daszekmdn

Jeszcze spieprzył mi się kabel od mikrofonu. Jakiś dzień fatum? Fajnie... Szlak by to trafił. Kombinacje alpejskie tu wyczyniam by cokolwiek trybiło. A nowego nie znajdę. Trzeba kupić wtyk i polutować.

Edited 2024-10-04 17:38

#639 mustafa

10 dni bez wpisu i chuj bąbki strzelił, bo ktoś kabelki zgubił, xd A na prawdę uwierzyłem, że ludzie przestali narzekać.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-10-04 19:43

#640 daszekmdn

Jak by od tych kabelków zależało Twoje dotarcie do celu, ogarnięcie sobie życia, miejsc, zakupów i wszystkiego innego to też byś się wściekł. Z resztą ty to zawsze mądry jesteś :P.

2024-10-04 20:13