Księga zażaleń 2024
Back to Wątki archiwalne#641 mustafa
Oj nie, no nie zawsze, nie przesadzajmy. W gruncie rzeczy to jestem bardziej głupi niż mądry.
#642 daszekmdn
To jest jakies fatum! Tablet sie zjebal konkretniej padlo wifi i siedze na tel na narwchalu.
#643 markus1234
Przegrana z Portugalią 1 do 3. Kuźwa, dlaczego u siebie na Narodowym przegrywamy! Zawsze to samo! Myślałem, że wygramy, a tu dupa.
#644 djsenter
@Markus Wygrać to my możemy z Wyspami Owczymi, albo jak szczęście dopisze to ze Szkocją czy Walią, coś ty myślał? Inne klasy footballu, a nasza repka to w ogóle w przebudowie kompletnej. Imponuje mi bardzo Skorupski w każdym razie, dobry bramkarz zawsze się przyda.
#645 camila
@daszek No nie! A ty mnie zainspirowałeś do tabletowania właśnie :(
#646 daszekmdn
Naprawiło się później.
#647 djsenter
Tak się zastanawiam, czy to ten piękny moment w którym w końcu ogłuchłem na lewe ucho? Coś, co zaczęło się w 2015 a ciągnęło aż do dziś, przyspażając mi wiele problemów z orientacją, równowagą, wymową, trafiło na swój punkt kulminacyjny? No cóż, fajnie było się okłamywać, że wcale nie jest tak źle, kiedy było. Jeszcze wydam płytę, osiągnę parę założonych celów, które jakkolwiek jestem w stanie osiągnąć, a potem zobaczymy, czy mi się jednak dalej chce, że tak powiem.
#648 Paulinux
O kuźwa...
#649 DJGraco
Ale to już całkowicie?
Miałeś robione jakieś badnia pod tym kontem, audiogram, etc?
#650 djsenter
Miałem zapalenie za zapaleniem, Angielska służba zdrowia nie wyrabiała, do tego moje uszy są strasznie podatne na blokowanie się woskowiną a co najgorsze, tak jak prawym uchu głównie delikatnie sobie spada generalna głośność dźwięku i dzieje się to na tyle powoli, że jeszcze ogarniam z prawym aparatem, to w lewym latami traciłem różne częstotliwości i dźwięk się robił coraz bardziej zniekrztałcony, nie wspominając o bardziej drastycznych ubytkach głośnościowych. W Czwartek jadę do lekarza, żeby mi powiedziano, co ze mną będzie i czy to już nie pora na implant.
#651 DJGraco
Nie, no to u mnie to się stabilnie utrzymuje, tzn od czasu tego zapalenia wtedy kiedy miałem te kilka lat ubytek słuchu mam stały czs mniej więcej taki sam i sięnie pogarsza.
Oby Senter było wszystko dobrze, trzymam kcióki
#652 Zuzler
Obawiam się, że po prostu macie inne przyczyny utraty słuchu, więc porównywanie się nie ma większego sensu.
#653 DJGraco
@Zuzler to się zgadza, nie miałem tu na myśli do końca porównywania, tylko tak jak wyszedł ten temat to powiedziałem jak to u mnie było i tyle
#654 daszekmdn
Już nie widzę sensu.
#655 djsenter
Nie widziałem go od dawna, ale jak to pisano w jednej ankiecie kiedyś, potrafię robić dobrą minę do złej gry i jeżeli nic innego, to proszę pamiętajcie o mnie w tym kontekście :D
#656 Milena132 Archived
Ja też już nie widzę go od dawna... :(
#657 djdenismusic
No to można stworzyć stowarzyszenie albo grupę ludzi. nie pamiętam już od ilu co było czym, w każdym razie ja też nie widzę sensu w tym wszystkim. Pora szykować się do jamy.
#658 Milena132 Archived
Haha, haha, jama... :D Ja coś czuję, że ta jama to istny kabaret, a nie smutny pogrzeb... Jakby pod ziemię, to tak... Ale jama? Tam musi być lepiej...
#659 daszekmdn
No i ustabilizowany sen po ponad miesiącu poszedł się... Fajnie, wstać o 15 z bóleł łba. Cudownie, kocham to po prostu.
#660 markus1234
Do jasnej cholery. Dlaczego muszę wszystko gubić w busie, którym wracam z warsztatów do domu? Otóż dzisiaj, gdy słuchałem muzyki z telefonu, to stała się taka rzecz, że wtyczka minijacka 3,5 mm urwała się od kabla słuchawkowego. Słuchawki były kupione w sklepie komputerowym w Rykach 27 września, do dzisiaj grały bardzo dobrze. Czyli zostanie mi tylko zareklamować produkt, bo wtyczka się urwała, i nie wiem, gdzie jest. W plecaku jej nie mam, bo szukałem jej. Nie mam niestety nowego minijacka, żebym mógł to z powrotem włożyć do tego kabla, i żeby znowu te słuchawki zaczęły grać. Ten minijack, który zgubiłem, był kątowy, a słuchawki były firmy Qoltec. Także jestem niezadowolony z dzisiejszego dnia!