Księga zażaleń 2024
Back to Wątki archiwalne#461 Monte
Burza mnie dziś obudziła.
#462 lwica
Mam ogromną migrenę i masę rzeczy do zrobienia. :(
#463 Zuzler
No to migruj. ;)
#464 Julitka
Tak sobie myślę, że to jednak jest niesprawiedliwe, że ludzie mogą być tak zawistni, roszczeniowi i powierzchowni, przynajmniej jeśli chodzi o czytanie i myślenie.
PS. Na początku napisałam "ludzie są". Ale to nie jest ogół ludzkości, więc...
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#465 Zuzler
Gorsze jest to, że oni niejednokrotniedoskonale rozumieją to, co czytają czy słyszą, ale z rozmysłem przekręcają wszystko i przedstawiają taką interpretację, która tylko zrobi szum, burzę i przykrość.
#466 djsenter
Ludzie są głupi, co chcesz?
#467 Zuzler
Ach, żeby oni jeszcze naprawdę byli głupi...
#468 djsenter
Ok, to niech będzie, że są ignorantami :) Z tym się pewnie zgodzisz?
#469 Zuzler
O, to prędzej, choć to też nie do końca o to idzie.
#470 skrzypenka
Mam dosyć już.
#471 Julitka
Ludzie-ignoranci to jest jeszcze inna kategoria. :p
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#472 daszekmdn
Okropny sen miałem. Stracenie wszystkich danych włącznie z backupami, wirus który zepsuł nawet podzespoły, brak kompa. Nie to najgorsze a fakt, że ciężko mi było odróżnić, czy to mi się śni, czy jest już na żywo.
#473 skrzypenka
To prawda. Nienawidzę tego, że ludzie tak ignorują.
-- (Julitka):
Ludzie-ignoranci to jest jeszcze inna kategoria. :p
--
#474 daszekmdn
Power i chęci powoli znowu odpuszczają. Z dnia na dzień spadek formy.
#475 Julitka
Więcej spotkań z ziomkami radzę.
-- (daszekmdn):
Power i chęci powoli znowu odpuszczają. Z dnia na dzień spadek formy.
--
#476 Zuzler
Och nie!
#477 Zuzler
I znowu nie ruszysz kupra z chałupy przez 3 miesiące?
#478 daszekmdn
Tak źle to chyba nie będzie. Mam parę planów jeszcze.
#479 Zuzler
Dostałam piękne buty do sportu. Muszę je rozchodzić. A tym czasem cóż, pocierpię sobie trochę. :D
#480 skrzypenka
Właśnie ja sobie kiedyś kupiłam takie balerinki i strasznie mi się podobają, ale nie udało mi się rozchodzić, ciągle mam ucisk w jednym. :(
-- (Zuzler):
Dostałam piękne buty do sportu. Muszę je rozchodzić. A tym czasem cóż, pocierpię sobie trochę. :D
--