Burza mnie dziś obudziła.
Tak sobie myślę, że to jednak jest niesprawiedliwe, że ludzie mogą być tak zawistni, roszczeniowi i powierzchowni, przynajmniej jeśli chodzi o czytanie i myślenie.
PS. Na początku napisałam "ludzie są". Ale to nie jest ogół ludzkości, więc...
PS. Na początku napisałam "ludzie są". Ale to nie jest ogół ludzkości, więc...
1 likes
Gorsze jest to, że oni niejednokrotniedoskonale rozumieją to, co czytają czy słyszą, ale z rozmysłem przekręcają wszystko i przedstawiają taką interpretację, która tylko zrobi szum, burzę i przykrość.
Mam dosyć już.
Okropny sen miałem. Stracenie wszystkich danych włącznie z backupami, wirus który zepsuł nawet podzespoły, brak kompa. Nie to najgorsze a fakt, że ciężko mi było odróżnić, czy to mi się śni, czy jest już na żywo.
To prawda. Nienawidzę tego, że ludzie tak ignorują.
-- (Julitka):
Ludzie-ignoranci to jest jeszcze inna kategoria. :p
--
-- (Julitka):
Ludzie-ignoranci to jest jeszcze inna kategoria. :p
--
Więcej spotkań z ziomkami radzę.
-- (daszekmdn):
Power i chęci powoli znowu odpuszczają. Z dnia na dzień spadek formy.
--
-- (daszekmdn):
Power i chęci powoli znowu odpuszczają. Z dnia na dzień spadek formy.
--
Dostałam piękne buty do sportu. Muszę je rozchodzić. A tym czasem cóż, pocierpię sobie trochę. :D
Właśnie ja sobie kiedyś kupiłam takie balerinki i strasznie mi się podobają, ale nie udało mi się rozchodzić, ciągle mam ucisk w jednym. :(
-- (Zuzler):
Dostałam piękne buty do sportu. Muszę je rozchodzić. A tym czasem cóż, pocierpię sobie trochę. :D
--
-- (Zuzler):
--