Księga zażaleń 2024
Back to Wątki archiwalne#421 MarOlk
To ile ty kurna śpisz skoro 7h ci nie wystarcza?
#422 Zuzler
A tak 8, 9, raz na kilka dni spokojnie 10
#423 Natalia2000
Potwierdzam, też czasem tak mam.P (Zuzler):
A tak 8, 9, raz na kilka dni spokojnie 10
--
#424 djdenismusic
U mnie 7 h snu to maks.
#425 Natalia2000
Ja czasami potrafię nawet 11, 12.
#426 Zuzler
Dla mnie węcej niż 10 to za długo. Gdybym potrafiła spac o 7, to moje życie yłoby całkiem inne.
#427 skrzypenka
zasypia o czternastej i budzi się o 22.
-- (MarOlk):
To ile ty kurna śpisz skoro 7h ci nie wystarcza?
--
#428 Monte
Siostra mnie wczoraj wkurzyła. Kompletnie nie rozumie mojej niepełnosprawności.
#429 Zuzler
No to już nie zrozumie.
#430 Postukujacy
Kark mnie ostro napieprza i jak patrzę to cały jest gorący także tam coś się ostro musi dziać. Ktoś masujący z Krakowa? :/
#431 Milena132 Archived
Czyżby to jakiś stan zapalny? To chyba nie można masować, jak jest stan zapalny.
#432 markus1234
Motyla noga! Przed godziną 10:00, gdy pakowałem ładowarkę do laptopa do torby, upadł na ziemię mój pilot do wieży, iniestety zginęła mi gdzieś klapka od baterii w tym pilocie. Do tego pilota wchodzi 1 bateria typu AAA, czyli ten cienki paluszek. Jeśli tej klapki nie uda mi się znaleść, aszukałem na podłodze, i nie ma tam tej klapki, a na pewno upadła na podłogę, bo słyszałem, jak spadała, tylko nie wiem, gdzie jest. Moja wieża to Peaq PMS 210 BT-B. Niedługo dojdzie do tego, że i baterię od tego pilota gdzieś zgubię, i będzie tak samo, jak z klapką. Nawet nie wiem, czy do tej wieży można dokupować nowe piloty, bo nigdy nie szukałem nowego pilota, ale teraz będę musiał znaleść sobie nowy pilot, który będzie miał klapkę od baterii! Pilot jest oryginalnym pilotem, który był w zestawie z tą wieżą. Więc jeśli ktoś zna jakiś sklep, gdzie można kupować piloty, to czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam.
#433 Monte
Najprostrze rozwiązanie: poproś kogoś widzącego, żeby pomógł ci znaleźć tę klapkę. Tyle. Po co z igły robić widły?
#434 markus1234
No i ładnie się Polacy popisali na kolejnym Euro. Zawsze to samo, musieli przegrać pierwszy mecz z Holandią 1 do 2. Smutno mi z tego powodu, ale mam nadzieję, że na pozostałych meczach będzie lepiej.
#435 daszekmdn
Nic nowego.
#436 sanklip
Remontują na podwórku naprzeciwko chałupki mojej poczciwej. I tym sposobem już przez kilka dni , od 5: 30 sen mówi mi Pa pa!
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#437 MarOlk
A to łotry
#438 Monte
Ale ukrop dziś.
#439 Monte
Wczoraj w nocy była u mnie krótka burza, deszcz padał dość intensywnie, choć krótko, brzmiało to trochę tak, jakby przez kilka minut ktoś włączał rzęsistą ulewę i całkowicie ją wyłączał na dwie sekundy i znowu włączał. Wcześniej zagrzmiało raz czy dwa z oddali, potem nic, tylko krótko przed ulewą tak okropnie walnęło, że bardzo się przestraszyłam.
#440 DJGraco
Zapraszam do Swinoujścia. Przyjemny chłodek
-- (Monte):
Ale ukrop dziś.
--