EltenLink

Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022

Back to Wątki archiwalne

#901 Julitka

Jogurt naturalny nie daje smaku. Tzn. daje, ale nie poprawia tak, żeby te pomidory smakowały.
-- (Zuzler):
Nieee, jogurtu naturalnego.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-05-19 17:32

#902 Julitka

Wreszcie można w letniej sukience chodzić!

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-05-19 17:33

#903 djsenter

Noo, wkońcu!
Zostałem wybrany na członka jednej z dróżyn która to pojedzie w Sobotę na całodniowy turniej Goalballowy.
Niemogę się doczekać!

Senter San
2022-05-19 17:55

#904 Julitka

Serdecznie gratuluję!
-- (djsenter):
Noo, wkońcu!
Zostałem wybrany na członka jednej z dróżyn która to pojedzie w Sobotę na całodniowy turniej Goalballowy.
Niemogę się doczekać!

--

2022-05-19 17:58

#905 skrzypenka

Piękną lekcję rytmiki dziś przeprowadziłam. :)

Große Operndiva?
2022-05-19 20:24

#906 lwica

Wczoraj był kolejny bardzo aktywny, ale miły dzień, choć też trochę smutny, bo absolwentami zostało kilkoro moich przyjaciół, i przyszły rok będę musiała spędzać tu bez nich. :(

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-05-20 09:16

#907 DJGraco

No Lwica ja mam podobnie. Jeden mój dobry znajomy w pokoju jest już po maturach...

2022-05-20 18:20

#908 Zuzler

Spacer. Taki dłuugi, morderczy, z gryzieniem w tle. Ale łono natury zaliczone. :)

2022-05-20 19:00

#909 cinkciarzpl

Puciacze piskacze! <3 No znaczy te. Jerzyki. <3

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-05-21 12:36

#910 mustafa

Jerzyki są super, od jakiś dwuch tygodni słysze je codziennie. To jedne z moich ulubionych ptaków.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Edited 2022-05-21 12:59

#911 cinkciarzpl

No i trznadla jeszcze fajnie spotkać.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-05-21 13:39

#912 Julitka

Ślicznie pachnie przemyte deszczem powietrze, a pyłki nie mordują pocichu, acz wytrwale.

2022-05-21 14:26

#913 Paulinux

przemyte deszczem powietrze. Cóż za poetycki łamaniec :D

Happy hacking
2022-05-21 15:23

#914 kazek5p

No ja to miałem gorzej, bo kupiłem taką kawiarkę, która w ogóle nie robiła kawy. Dziwne prawda? Nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką wadą fabryczną tak prostej rzeczy jak kawiarka w 3 częściach.
-- (Agata.d):
Kupiłam kawiarkę. Napisane było, że do kuchni imdukcyjnej. A tu niespodzianka, nie chce działać na indukcji. Szczęściem nabyłam w zestawie nakładkę do indukcji na garnki które nie są do takich kuchenek przeznaczone i działa.

--

2022-05-21 18:58

#915 kazek5p

Sukces, ale ale jak ty to zrobiłaś, ja też chcem wiedzieć.
hcę chcę no podziel się sekretem.
-- (Paulinux):
Słuchajcie, przełom. Po raz pierwszy pozbyłam się bólu głowy bez użycia leków.

--

2022-05-21 19:01

#916 kazek5p

To moja wina bo oczywiście nie był bym sobą gdybym nie zamieszał, Sory Pao.
-- (Paulinux):
Obydwoje mamy rację, ale właśnie zauważyłam błąd w swojej pisowni.
Seitan jest otrzymywany przez wypłukanie skrobi z mąki pszennej. Składa się prawie wyłącznie z białka, głównie glutenu. Stanowi substytut mięsa wykorzystywany w kuchniach dalekowschodnich i wegetariańskich

--

2022-05-21 19:11

#917 Paulinux

Spoko loko, przynajmniej poszerzyłam wiedzę, a o technice już gdzieś wcześniej pisałam, mianowicie leżałam na niedawno sprawionym sobie hamaku na balkonie aż mi nie przeszło, a że akurat było zimno, to się udało, aczkolwiek jednak nie aż tak się cieszę z tego sukcesu, bo ból powrócił trzy dnni później.
-- (kazek5p):
To moja wina bo oczywiście nie był bym sobą gdybym nie zamieszał, Sory Pao.
-- (Paulinux):
Obydwoje mamy rację, ale właśnie zauważyłam błąd w swojej pisowni.
Seitan jest otrzymywany przez wypłukanie skrobi z mąki pszennej. Składa się prawie wyłącznie z białka, głównie glutenu. Stanowi substytut mięsa wykorzystywany w kuchniach dalekowschodnich i wegetariańskich

--

--

Happy hacking
2022-05-21 19:57

#918 mustafa

Sobie zrobiłem i zjadłem sobie taki zajebisty smażony syr, że palce lizać.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2022-05-22 18:12

#919 DJGraco

Jaki konkretnie to był ser? Chodzi mi o rodzaj

2022-05-22 18:47

#920 mustafa

Zwykła gołda.

2022-05-22 18:48