Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Back to Wątki archiwalne#921 cinkciarzpl
Toooopre!
#922 Agata.d
Jak żeś ją usmażył panierę jakąś fajną zrobiłeś. czy tak standardowo jajko z bułeczką?
-- (mustafa):
Sobie zrobiłem i zjadłem sobie taki zajebisty smażony syr, że palce lizać.
--
#923 djsenter
Aż trudno uwierzyć, ale po zapieprzaniu od dziewiątej do piątej nieczuję się zmęczony jak to zwykle bywa.
Może po prostu jest tak dlatego, że dzisiaj rzeczywiście robiłem to, co kocham? <3
#924 mustafa
Nie miałem bułki tartej, ale miałem panierkę panco, więc ją wykorzystałem no i doprawiłem ostrą papryką wędzoną.
-- (Agata.d):
Jak żeś ją usmażył panierę jakąś fajną zrobiłeś. czy tak standardowo jajko z bułeczką?
-- (mustafa):
--
--
#925 Agata.d
Mniaam, muszę kiedyś wypróbować.
-- (mustafa):
Nie miałem bułki tartej, ale miałem panierkę panco, więc ją wykorzystałem no i doprawiłem ostrą papryką wędzoną.
-- (Agata.d):
-- (mustafa):
--
--
--
#926 misiek
Bo jak robisz to co kochasz to buduje, nie męczy.
#927 camila
Rotacja z oxy n buprę, rotacja z bupry na oxy, tapentadol, bo 4 tabsy dostałam do testów - czyli rotacja z oxy na buprę. Jest stabilnie, nie budzę się z upierdliwymi objawami odstawienia. Mija czternasta godzina od ostatniej dawki. Dawka skuteczna na powrót iwczytanie do systemu wyniosła cały jeden transtec 35 mcg, i 3x 0,4 mg w tabsach s.l. 15 minut i było po wszystkim.
#928 monstricek
Mimo naprawdę zimnego i pustego pod względem rozmów i pracy dnia, ciesze się, bo kupiłem bilety do Mińska i niedługo zobacze sporo fajnych ludzi.
#929 djsenter
Ahh, uwielbiam kiedy jak i z przyjaciółmi, jak i z moim ulubionym nauczycielem spędzamy pół lekcji na rozmowach o politycę i dochodzimy do wniosku, że my byśmy potrafili wszystko zrobić lepiej, niż dotychczasowe żądy XD
#930 DJGraco
Taaa, u nas też tak jest XD z takim jednym. Zarombiście się rozmawia.
-- (djsenter):
Ahh, uwielbiam kiedy jak i z przyjaciółmi, jak i z moim ulubionym nauczycielem spędzamy pół lekcji na rozmowach o politycę i dochodzimy do wniosku, że my byśmy potrafili wszystko zrobić lepiej, niż dotychczasowe żądy XD
--
#931 Postukujacy
Szklanka od zaparzacza spadła mi ze suszarki do zlewu i się nie rozbiła, hehe.
#932 DJGraco
Jaki masz zlew? Kamienny czy blaszany?
#933 MarOlk
Pierwsza w tym roku lemoniada miętowo-cytrusowo-arbuzowa zrobiona czyli zbliża się lato :D
#934 misiek
Bo rządy robią wszystko dla własnych interesów.
#935 Postukujacy
@DJGraco: blaszany mam.
#936 Monia01
Mięta. Taka z ogródka. <3 Co prawda nie z mojego, ale i tak była dobra
🇺🇦 🇵🇱
#937 misiek
Taka jest najlepsza.
#938 MarOlk
Ta włochata. Najbardziej aromatyczna.
#939 Agata.d
Oj tak, mięta z własnego ogródka z cytrynką, pożądnie zchłodzona to coś, co bardzo chętnie pijam letnią porą.
#940 MarOlk
Weź zamień cytrynkę na limonkę, dodaj trochę cukru brązowego, dolej sobie szczodrze białego rumu, wrzuć kostki lodu i uzupełnij wodą gazowaną. Gwarantuję, że lepsze będzie :P