Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#901 Julitka
Jogurt naturalny nie daje smaku. Tzn. daje, ale nie poprawia tak, żeby te pomidory smakowały.
-- (Zuzler):
Nieee, jogurtu naturalnego.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#902 Julitka
Wreszcie można w letniej sukience chodzić!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#903 djsenter
Noo, wkońcu!
Zostałem wybrany na członka jednej z dróżyn która to pojedzie w Sobotę na całodniowy turniej Goalballowy.
Niemogę się doczekać!
#904 Julitka
Serdecznie gratuluję!
-- (djsenter):
Noo, wkońcu!
Zostałem wybrany na członka jednej z dróżyn która to pojedzie w Sobotę na całodniowy turniej Goalballowy.
Niemogę się doczekać!
--
#905 skrzypenka
Piękną lekcję rytmiki dziś przeprowadziłam. :)
#906 lwica
Wczoraj był kolejny bardzo aktywny, ale miły dzień, choć też trochę smutny, bo absolwentami zostało kilkoro moich przyjaciół, i przyszły rok będę musiała spędzać tu bez nich. :(
#907 DJGraco
No Lwica ja mam podobnie. Jeden mój dobry znajomy w pokoju jest już po maturach...
#908 Zuzler
Spacer. Taki dłuugi, morderczy, z gryzieniem w tle. Ale łono natury zaliczone. :)
#909 cinkciarzpl
Puciacze piskacze! <3 No znaczy te. Jerzyki. <3
#910 mustafa
Jerzyki są super, od jakiś dwuch tygodni słysze je codziennie. To jedne z moich ulubionych ptaków.
#911 cinkciarzpl
No i trznadla jeszcze fajnie spotkać.
#912 Julitka
Ślicznie pachnie przemyte deszczem powietrze, a pyłki nie mordują pocichu, acz wytrwale.
#913 Paulinux
przemyte deszczem powietrze. Cóż za poetycki łamaniec :D
#914 kazek5p
No ja to miałem gorzej, bo kupiłem taką kawiarkę, która w ogóle nie robiła kawy. Dziwne prawda? Nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką wadą fabryczną tak prostej rzeczy jak kawiarka w 3 częściach.
-- (Agata.d):
Kupiłam kawiarkę. Napisane było, że do kuchni imdukcyjnej. A tu niespodzianka, nie chce działać na indukcji. Szczęściem nabyłam w zestawie nakładkę do indukcji na garnki które nie są do takich kuchenek przeznaczone i działa.
--
#915 kazek5p
Sukces, ale ale jak ty to zrobiłaś, ja też chcem wiedzieć.
hcę chcę no podziel się sekretem.
-- (Paulinux):
Słuchajcie, przełom. Po raz pierwszy pozbyłam się bólu głowy bez użycia leków.
--
#916 kazek5p
To moja wina bo oczywiście nie był bym sobą gdybym nie zamieszał, Sory Pao.
-- (Paulinux):
Obydwoje mamy rację, ale właśnie zauważyłam błąd w swojej pisowni.
Seitan jest otrzymywany przez wypłukanie skrobi z mąki pszennej. Składa się prawie wyłącznie z białka, głównie glutenu. Stanowi substytut mięsa wykorzystywany w kuchniach dalekowschodnich i wegetariańskich
--
#917 Paulinux
Spoko loko, przynajmniej poszerzyłam wiedzę, a o technice już gdzieś wcześniej pisałam, mianowicie leżałam na niedawno sprawionym sobie hamaku na balkonie aż mi nie przeszło, a że akurat było zimno, to się udało, aczkolwiek jednak nie aż tak się cieszę z tego sukcesu, bo ból powrócił trzy dnni później.
-- (kazek5p):
To moja wina bo oczywiście nie był bym sobą gdybym nie zamieszał, Sory Pao.
-- (Paulinux):
Obydwoje mamy rację, ale właśnie zauważyłam błąd w swojej pisowni.
Seitan jest otrzymywany przez wypłukanie skrobi z mąki pszennej. Składa się prawie wyłącznie z białka, głównie glutenu. Stanowi substytut mięsa wykorzystywany w kuchniach dalekowschodnich i wegetariańskich
--
--
#918 mustafa
Sobie zrobiłem i zjadłem sobie taki zajebisty smażony syr, że palce lizać.
#919 DJGraco
Jaki konkretnie to był ser? Chodzi mi o rodzaj
#920 mustafa
Zwykła gołda.