Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Back to Wątki archiwalne#861 magmar Archived
Ufoludek z innej planety. extra terrestial, ALfa pamiętam.
-- (MarOlk):
Wiem kto to ET
--
#862 MarOlk
No to są już trzy jajca o ile nie odbiorą cholery
#863 magmar Archived
Brzmi lepiej.
Brawo dla ET i ALfa.
#864 sanklip
Zarąbista noc muzeum.
Tak pod kontem zawodowym.
O.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#865 misiek
Senterku, jeśli cię to pocieszy w jakiś sposób to powiem ci, że dzisiaj nie zdobyłem ani jednej. Po za tym to tylko zabawa, ale niektórzy najwidoczniej nie umieją się bawić. Tak, czy tak życzę dalszego pogłębiania wiedzy o oldscoolowym rapie.
#866 misiek
Oczywiście, miałem nawet zabawkę maskotkę. Bajka mojego dzieciństwa.
-- (MarOlk):
Ktoś jeszcze pamięta tego kotożercę?
--
#867 lola
Byłam z Siską na spacerze, zrobiłyśmy sobie wypad na piwo. :)
Pogoda piękna, ptaki śpiewają.
Drobne rzeczy potrafią naprawdę cieszyć. <3
#868 misiek
Nie wiem kto to syśka, ale pozdrowionka ślę obu panią.
#869 MarOlk
Przedłużyli mi umowę do końca roku.
#870 Paulinux
Siska, czyli siostra.
#871 camila
W czwartek miałam pierwsze podanie biologii - strzała zrobiłam sama przy pani pielęgniarce. W życiu nie widziałam takiego fikuśnego injektora, takiego czegoś - trzeba zdjąć plastikową zakrętkę z igły, taką dośc dużą jak nasadka na korektor na przykład, krótka igła wychodzi z obudowy dopiero przy naciśnięciu góry pena, gdzie nawet nie ma żadnego przycisku i satysfakcjonująco odklikuje gdy 1 ml zejdzie. Nie rozumiem tylko jednego - po co komuś moje zużyte peny? Muszę oddawać wszystkie do utylizacji. Pierwsze, co pomyślałam to "odwrócony łańcuch dystrybucji" leków czy jakoś tak - żeby mieli gwarancję, że nie sprzedaję tego dalej. :P
Żadnych uboków - jedynie stan podgorączkowy w piątek. <3
Ma ktoś protip jak i w czym przewozić to w niskiej temperaturze?
#872 Paulinux
Musisz w torbie przechowującej temperaturę, czyli z takim wsadem jak na kosmetyki czasem są torby i z okładem chłodzącym takim jak na stłuczenia.
#873 camila
Może - wytrzyma to do 12 godzin?
#874 Paulinux
Może być trudno, ale może jak opatulisz w dwa wkłady to będzie OK?
#875 MarOlk
@Camila, może coś takiego? https://dlapacjenta.pl/minilodowka-z-zasilaniem-bateryjnym-lifeinabox.html
#876 MarOlk
Kupiłem w Biedrze komplet dość porządnych śrubookrętów za całe dwie dychy. Po rozpakowaniu okazało się, że jeszcze w środku jest jeden na wymienne bity z gwiazdkami i innymi torksami, które były w komplecie.
#877 djsenter
Czy tylko ja jestem takim dziwakiem, że jak wychodzę z czterogodzinnego egzaminu czuję się zajebiście i satysfakcja jest na takim poziomie, że idę jeszcze na dwie lekcje chociaż właściwie niemuszę? XD
#878 Monia01
Taaak, bo po egzaminach się śpi!
-- (djsenter):
Czy tylko ja jestem takim dziwakiem, że jak wychodzę z czterogodzinnego egzaminu czuję się zajebiście i satysfakcja jest na takim poziomie, że idę jeszcze na dwie lekcje chociaż właściwie niemuszę? XD
--
🇺🇦 🇵🇱
#879 Julitka
Taaak! :D
-- (djsenter):
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#880 Julitka
Zjadłam frytki z batata. I pizzę też zjadłam, tak dla ludzi, którzy batatów nie lubią.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.