EltenLink

#561 Zuzler

Nie, nie tylko. Odpadł, bo się ząbek oberwał. Profilaktycznie wymieniłam cały zamek. Zapłaciłam za to 85 zł i tak w sumie żałuję, bo właściwie nie lubię tego pieprzonego płaszcza. Mam szczerą nadzieję, że coś mu się stanie, znajdę kogoś, kto go odkupi albo cokolwiek, bo nie chcę mieć z nim do czynienia więcej niż muszę. Tylko jak znam życie, to skoro go nie lubię, to będę musiała się z nim użerać długie lata.

-- (Julitka):
Szczęśliwie tylko suwak. Daj do krawca, za 15 zł będziesz miała.
-- (Zuzler):
Przez tydzień ponosiłam płaszcz. A potem, nawet nie wiem gdzie i kiedy, odpadł suwak. Fajnie, co?

--

--

2026-01-29 15:31

#562 daszekmdn

To po co wymieniałaś ten zamek? xD

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2026-01-29 15:48

#563 MarOlk

Właśnie. Po cholerę. Weź to wypieprz do kontenera, bo tak to się tylko burdel w szafie robi.

2026-01-29 15:52

#564 mustafa

Oddaj bezdomnym.

Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-01-29 18:59

#565 MarOlk

Po co bezdomnym damski płaszcz z rozpieprzonym zamkiem?

2026-01-29 19:06

#566 mustafa

Ale ona już zrobiła ten zamek. Czytaj dokładnie.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-01-29 19:07

#567 mustafa

Poco wypieprzać do kontenera płaszcz na którego naprawę przeznaczyło się 85 zł

Edytowano 2026-01-29 19:08

#568 Zuzler

No właśnie, głupio jakoś. Poza tym, jakkolwiek cholerstwa nie lubię, niestety kurtka, której używałam wcześniej nie jest dostatecznie ciepła. I trochę za krótka jest. Na taką zimę jak teraz lepiej mieć coś bardziej chroniącego.

Edytowano 2026-01-29 19:21

#569 MarOlk

Ano faktycznie.

2026-01-29 19:29

#570 djsenter

Może podaruj komuś?

Senter San
2026-01-29 22:29

#571 Zuzler

Moderatora kur... Chętnie, Senterku, ale po sezonie.

2026-01-30 01:36

#572 Zuzler

Albo jeśli znajdę gdzieś w międzyczasie coś dużo bardziej zadowalającego.

2026-01-30 01:40

#573 Julitka

Na Vinted wystaw.
-- (Zuzler):
Nie, nie tylko. Odpadł, bo się ząbek oberwał. Profilaktycznie wymieniłam cały zamek. Zapłaciłam za to 85 zł i tak w sumie żałuję, bo właściwie nie lubię tego pieprzonego płaszcza. Mam szczerą nadzieję, że coś mu się stanie, znajdę kogoś, kto go odkupi albo cokolwiek, bo nie chcę mieć z nim do czynienia więcej niż muszę. Tylko jak znam życie, to skoro go nie lubię, to będę musiała się z nim użerać długie lata.

-- (Julitka):
Szczęśliwie tylko suwak. Daj do krawca, za 15 zł będziesz miała.
-- (Zuzler):
Przez tydzień ponosiłam płaszcz. A potem, nawet nie wiem gdzie i kiedy, odpadł suwak. Fajnie, co?

--

--

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2026-01-30 20:11

#574 daszekmdn

Z doświadczeń znajomych nie polecam, tam siedzi tyle poj*banych ludzi, że nawet o 2 zł będą się kłócić.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2026-01-30 22:34

#575 Monte

Ślisko u mnie jak 110.

Give me a sign.
2026-01-30 23:07

#576 Kat

A ja przeciwnie - nie, żebym jakoś wybitnie polecała, ale zdarzyło mi się wystawić parę rzeczy, które się sprzedały, a z osobami, które chcą się kłócić o 2 złocisze, nie wchodzę w polemikę, bo po co?
-- (daszekmdn):
Z doświadczeń znajomych nie polecam, tam siedzi tyle poj*banych ludzi, że nawet o 2 zł będą się kłócić.

--

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2026-01-30 23:37

#577 Zuzler

A mi się nie zdarzyło, nie mam Vinted i nie wiem, jak właściwie miałabym zrobić, żeby na ten przykład porobić wystawianym rzeczom porządne zdjęcia.

2026-01-31 00:28

#578 Kat

Dlatego ja wystawiam coś raz na przysłowiowy ruski rok, bo właśnie - zdjęcia.
-- (Zuzler):
A mi się nie zdarzyło, nie mam Vinted i nie wiem, jak właściwie miałabym zrobić, żeby na ten przykład porobić wystawianym rzeczom porządne zdjęcia.

--

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2026-01-31 23:55

#579 djsenter

Człowiek chce zaktualizować dokument tożsamości w iko i chuj, błąd serwisu XD
Od nowa Pan rób, albo najlepiej nie rób wcale.

Senter San
2026-02-10 15:27

#580 markus1234

Nie rozumiem mojego taty. Chodzi o AirFryera kupionego z Altixu.
Najpierw był zafascynowany, że udźwiękowiony AirFryer, i go kupujemy. Dobra, kupili,śmy go.
Ale odkąd robię sobie śniadania lub kolacje w tym AirFryerze, to zaczyna narzekać, że "Ten AirFryer go za przeproszeniem wkurwia, bo gada i gada. Zaraz go za przeproszeniem wypierdolę".
Boję się tego, że faktycznie go wyrzuci, a nie chciałbym tego. Natomiast moja mama jest zadowolona z tego zakupu, i cieszy się, że robię sobie sam śniadania i kolacje.

2026-02-11 20:32