Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 28 / 75 Następna

Natalia2000

#541 ·

Oki, dzięki, sprawdzę.

-- (mustafa):
Uruchom ten plik który chcesz zapisać jako administrator. kontekstowe i tam jest chyba pod literką H. Ewentualnie ctrl+shift+enter.

--

markus1234

#542 ·

Nie ogarniam gry interaktywnej POPIT. Kupiłem ją w Pepco za 15 złotych 31 grudnia 2025 roku, bo mnie zaciekawiła. W Internecie było napisane, że to pomaga się odstresować. Chyba prędzej pomaga się zdenerwować, niż odstresować. Ciągle przegrywam, a dzieci mojej siostrzenicy jakoś umieją w to grać, bo mają taką samą grę.

lwica

#543 ·

O, na czym ta gra polega? :O
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Adasadula

#544 ·

Czekaj, a to nie jest zwyczajnie takie gumowe gawno co można wciskać wypustki, one pojawiają się na drugiej stronie i można powtarzać tą czynność aż do znudzenia, nie wiedziałem że w to się da przegrać, chyba że to ja mylę przedmioty 🤔

-- (markus1234):
Nie ogarniam gry interaktywnej POPIT. Kupiłem ją w Pepco za 15 złotych 31 grudnia 2025 roku, bo mnie zaciekawiła. W Internecie było napisane, że to pomaga się odstresować. Chyba prędzej pomaga się zdenerwować, niż odstresować. Ciągle przegrywam, a dzieci mojej siostrzenicy jakoś umieją w to grać, bo mają taką samą grę.

--

Zuzler

#545 ·

Od dwóch dni budzę się po kilku godzinach snu. Mam nadzieję, że dziś się lepiej uda.

guliwer

#546 ·

Teraz poczytałem co to jest. To jakaś interaktywna wersja, elektroniczna gra dla dzieci. Zapalają się jakieś światełka i potem trzeba naciskać w takiej samej kolejności jak te światełka się pojawiały, też są jakieś dźwięki.
No ale jak to polega głównie na tym że trzeba powtarzać w kolejności jak te światełka się zapalały to ja się nie dziwie że osoba niewidoma nie da rady w to grać:) No chyba że do każdego tego miejsca gdzie się zapaliło to światełko jest przypisany inny dźwięk.

-- (Adasadula):
Czekaj, a to nie jest zwyczajnie takie gumowe gawno co można wciskać wypustki, one pojawiają się na drugiej stronie i można powtarzać tą czynność aż do znudzenia, nie wiedziałem że w to się da przegrać, chyba że to ja mylę przedmioty 🤔

-- (markus1234):

--

--

djsenter

#547 ·

Tak, są inne dźwięki i z czasem tempo przyśpiesza, więc trzeba szybciej reagować.
Senter San

Monte

#548 ·

Dzieci mojej siostry to mają.
Give me a sign.

Adasadula

#549 ·

Ale ty mówisz o BopIcie, nie popicie :D, jedna literka a zmienia wiele, BopIt to to ja wiem co jest

-- (djsenter):
Tak, są inne dźwięki i z czasem tempo przyśpiesza, więc trzeba szybciej reagować.

--

skrzypenka

#550 ·

A jak ta gra się nazywa?
Große Operndiva?

guliwer

#551 ·

Pop It
-- (skrzypenka):
A jak ta gra się nazywa?

--

mustafa

#552 ·

No jak się gra z nastawieniem że trzeba wygrać...
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

djsenter

#553 ·

@Adasadula o fakt, tu mnie masz :D
Zasugerowałem się chyba.
Senter San

Zuzler

#554 ·

Edytowano
Przez tydzień ponosiłam płaszcz. A potem, nawet nie wiem gdzie i kiedy, odpadł suwak. Fajnie, co?

Monte

#555 ·

Oj!
Give me a sign.

Kuba12565

#556 ·

to już końcówka ferji, i nie ma to jak sprawdzian z geografi po feriah?co?
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Kuba12565

#557 ·

w dodatku źimno, śniek, koszmar, i zima to najgorsza pora roku pod względem poruszania sie.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

DJGraco

#558 ·

Edytowano

-- (Kuba12565):
to już końcówka ferji, i nie ma to jak sprawdzian z geografi po feriah?co?

--

Wiem coś o tym, sam to przeżywałem także łączę się w bulu :D

Julitka

#559 ·

Edytowano
Szczęśliwie tylko suwak. Daj do krawca, za 15 zł będziesz miała.
-- (Zuzler):
Przez tydzień ponosiłam płaszcz. A potem, nawet nie wiem gdzie i kiedy, odpadł suwak. Fajnie, co?

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kuba12565

#560 ·

DJGraco, dzk bardzo.
Poprzednia 28 / 75 Następna