Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#541 Natalia2000
Oki, dzięki, sprawdzę.
-- (mustafa):
Uruchom ten plik który chcesz zapisać jako administrator. kontekstowe i tam jest chyba pod literką H. Ewentualnie ctrl+shift+enter.
--
#542 markus1234
Nie ogarniam gry interaktywnej POPIT. Kupiłem ją w Pepco za 15 złotych 31 grudnia 2025 roku, bo mnie zaciekawiła. W Internecie było napisane, że to pomaga się odstresować. Chyba prędzej pomaga się zdenerwować, niż odstresować. Ciągle przegrywam, a dzieci mojej siostrzenicy jakoś umieją w to grać, bo mają taką samą grę.
#543 lwica
O, na czym ta gra polega? :O
#544 Adasadula
Czekaj, a to nie jest zwyczajnie takie gumowe gawno co można wciskać wypustki, one pojawiają się na drugiej stronie i można powtarzać tą czynność aż do znudzenia, nie wiedziałem że w to się da przegrać, chyba że to ja mylę przedmioty 🤔
-- (markus1234):
Nie ogarniam gry interaktywnej POPIT. Kupiłem ją w Pepco za 15 złotych 31 grudnia 2025 roku, bo mnie zaciekawiła. W Internecie było napisane, że to pomaga się odstresować. Chyba prędzej pomaga się zdenerwować, niż odstresować. Ciągle przegrywam, a dzieci mojej siostrzenicy jakoś umieją w to grać, bo mają taką samą grę.
--
#545 Zuzler
Od dwóch dni budzę się po kilku godzinach snu. Mam nadzieję, że dziś się lepiej uda.
#546 guliwer
Teraz poczytałem co to jest. To jakaś interaktywna wersja, elektroniczna gra dla dzieci. Zapalają się jakieś światełka i potem trzeba naciskać w takiej samej kolejności jak te światełka się pojawiały, też są jakieś dźwięki.
No ale jak to polega głównie na tym że trzeba powtarzać w kolejności jak te światełka się zapalały to ja się nie dziwie że osoba niewidoma nie da rady w to grać:) No chyba że do każdego tego miejsca gdzie się zapaliło to światełko jest przypisany inny dźwięk.
-- (Adasadula):
Czekaj, a to nie jest zwyczajnie takie gumowe gawno co można wciskać wypustki, one pojawiają się na drugiej stronie i można powtarzać tą czynność aż do znudzenia, nie wiedziałem że w to się da przegrać, chyba że to ja mylę przedmioty 🤔
-- (markus1234):
--
--
#547 djsenter
Tak, są inne dźwięki i z czasem tempo przyśpiesza, więc trzeba szybciej reagować.
#548 Monte
Dzieci mojej siostry to mają.
#549 Adasadula
Ale ty mówisz o BopIcie, nie popicie :D, jedna literka a zmienia wiele, BopIt to to ja wiem co jest
-- (djsenter):
Tak, są inne dźwięki i z czasem tempo przyśpiesza, więc trzeba szybciej reagować.
--
#550 skrzypenka
A jak ta gra się nazywa?
#551 guliwer
Pop It
-- (skrzypenka):
A jak ta gra się nazywa?
--
#552 mustafa
No jak się gra z nastawieniem że trzeba wygrać...
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#553 djsenter
@Adasadula o fakt, tu mnie masz :D
Zasugerowałem się chyba.
#554 Zuzler
Przez tydzień ponosiłam płaszcz. A potem, nawet nie wiem gdzie i kiedy, odpadł suwak. Fajnie, co?
#555 Monte
Oj!
#556 Kuba12565
to już końcówka ferji, i nie ma to jak sprawdzian z geografi po feriah?co?
#557 Kuba12565
w dodatku źimno, śniek, koszmar, i zima to najgorsza pora roku pod względem poruszania sie.
#558 DJGraco
-- (Kuba12565):
to już końcówka ferji, i nie ma to jak sprawdzian z geografi po feriah?co?
--
Wiem coś o tym, sam to przeżywałem także łączę się w bulu :D
#559 Julitka
Szczęśliwie tylko suwak. Daj do krawca, za 15 zł będziesz miała.
-- (Zuzler):
Przez tydzień ponosiłam płaszcz. A potem, nawet nie wiem gdzie i kiedy, odpadł suwak. Fajnie, co?
--
#560 Kuba12565
DJGraco, dzk bardzo.