Księga zażaleń 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#101 daszekmdn
Nagrywałem wspomnieniowy program Eski no i coś się wywaliło o 12.56. O podobnej godzinie miałem telefon i byłem obok komputera, a nie sprawdziłem. :(
#102 marcysia
Jestem chora. Mam grypę.
#103 Agata.d
No to zdrowiej szybko.
-- (marcysia):
Jestem chora. Mam grypę.
--
#104 djdenismusic
Kuźwa. Jak to jest, że człowiek wypije sobie 3 piwka celem poświętowania własnych urodzin, a na drugi dzień boli go głowa, jak gdyby nawalił się do nieprzytomności?
Chyba się starzeję.
#105 Pitef
Dawnymi czasy, jak byś o Piotrusia na Aleksie zapytał, wszyscy wiedzieli kto to, że taaaaaki imprezowicz, że to morze wódki i jezioro piwa wyżłopie. Obecnie w normalnym, nieimprezowym trybie wypijam 1 max 2 bronki i jestem do spanka.
#106 MarOlk
SKS po prostu, też to mam :P
#107 djdenismusic
Za parę lat zacznie siwizna wyłazić. Zresztą, już robią mi się zakola :P
#108 Julitka
Na to wystarczą wcierki i masaż głowy.
-- (djdenismusic):
Za parę lat zacznie siwizna wyłazić. Zresztą, już robią mi się zakola :P
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#109 skrzypenka
Kurde, mam w sobotę zaliczenie z filozofii, jeśli mi się w ogóle uda zdążyć to zaliczyć na tych zajęciach, ale jak coś, to jestem prawie przygotowana, prawie, bo mi brakuje jeszcze.
#110 misiek
Jak dłużej nie piłeś to tak może być. Organizm się odzwyczaja.
-- (djdenismusic):
Kuźwa. Jak to jest, że człowiek wypije sobie 3 piwka celem poświętowania własnych urodzin, a na drugi dzień boli go głowa, jak gdyby nawalił się do nieprzytomności?
Chyba się starzeję.
--
#111 Zuzler
no sks, ewidentnie. Witam w tym zbolałym klubie.
-- (MarOlk):
SKS po prostu, też to mam :P
--
#112 skrzypenka
Otóż to.
-- (misiek):
Jak dłużej nie piłeś to tak może być. Organizm się odzwyczaja.
-- (djdenismusic):
Chyba się starzeję.
--
--
#113 Paulinux
Jak sks jak ty jesteś rok starsza ode mnie? To ja się też powinnam przymierzać do wstąpienia?
#114 Zuzler
Eeee, Ty nie pijesz, Paulinko.
#115 camila
Wyróbta sobie tolerancje znowu a nie biadolicie - jak byście nie wiedzieli jak to działa :P
#116 MarOlk
Jak powiedział Himilsbach: "alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach"
#117 daszekmdn
A ja tam mogę pić tylko coraz mniej osób w otoczeniu nie ma kaca. Kurde, zbyt późno urodzonym.
#118 djdenismusic
Musimy się kiedyś zmierzyć. :D Najwyżej pomozesz biednemu człowiekowi w potrzebie na drugi dzień. :D
#119 daszekmdn
Ja nawet jak zgonuję, to nic mi zazwyczaj nie jest na następny dzień.
#120 misiek
Zazdro