EltenLink

Księga zażaleń 03.23-12.23

Wróć do Wątki archiwalne

#141 zywek

@djdenis to nie ładowarka, tylko kabel dopasowany pod samsungi trzeba kupić niestety, choć na fabrycznym superszybkie też ni działa.

2023-03-27 09:40

#142 skrzypenka

Dołączam się do tego pierwszego punktu narzekania. :)

-- (Postukujacy):
straszny oftop robicie w tym wątku, że tak sobie ponażekam. I ponażekam sobie jszcze na wieczornoniedzielne zwiechy w wiadomościach prywatnych.

--

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2023-03-27 10:27

#143 MarOlk

Byłem u swojego kardiologa. Chujowo ale chyba stabilnie, chociaż arytmia i częstoskurcze się pojawiają. Holtera trza założyć i nagrać jak mi pikawa wariuje. Pewnie skończy się to znowu operacją, ale na razie trzeba to odwlekać.

2023-03-27 13:52

#144 misiek

To współczuję ci bracie, że tak powiem z całego serducha :)

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-03-27 17:14

#145 MarOlk

Kurwa!!! Jak mnie plecy napieprzają z prawej strony, jakiś nerwoból czy co...

2023-03-28 14:04

#146 camila

Mam nadzieję, że już jest lepiej. Ja powiem tyle: Kilka nocy bez snu to nie przelewki, szczególnie teraz, gdy domykamy wszystkie adaptacje, które zostały do sprawdzenia. Karina jak zwykle sprawdza książki medyczne - i końca niestety nie widać.

ENFP
2023-03-28 16:15

#147 Monte

Dzisiaj przez pół dnia miałam jakiś dół, i nie wiem z jakiego powodu, skoro nic się nie stało, jakieś dziwne myśli w głowie. Do tego akurat w momencie, kiedy miałam jechać na zajęcia, przyszła zamieć śnieżna, wiatr był silny i lodowaty, a śnieg padał taki, że widoczność była ograniczona do połowy metra. W dodatku boję się, że nie opanuję tej gitary, nie mogę zrozumieć tego, jak mam układać palce na gryfie.

Give me a sign.
2023-03-28 21:27

#148 Zuzler

No hej, to drugie zajęcia są. I może jeszcze być ak, że ten gościu Ci nie pokazuje tak, żebyś Ty to pojęła, co nie znaczy, że źle uczy. Nie zawsze czyjś styl uczenia podpasuje osobom uczonym i tyle.
A u mnie ogólnie smutno, szaro, przykro, wyczerpująco, zmęczono i niedospano każdego dnia. A idźcie w pyry. I nawet ta wiosna jakoś nie chce się na dobre pojawić...

2023-03-28 23:17

#149 skrzypenka

Mogę ci wytłumaczyć, bo pewnie na ukulele podobnie układasz. :)

-- (Monte):
Dzisiaj przez pół dnia miałam jakiś dół, i nie wiem z jakiego powodu, skoro nic się nie stało, jakieś dziwne myśli w głowie. Do tego akurat w momencie, kiedy miałam jechać na zajęcia, przyszła zamieć śnieżna, wiatr był silny i lodowaty, a śnieg padał taki, że widoczność była ograniczona do połowy metra. W dodatku boję się, że nie opanuję tej gitary, nie mogę zrozumieć tego, jak mam układać palce na gryfie.

--

2023-03-29 09:49

#150 skrzypenka

Zdrówka.

-- (MarOlk):
Byłem u swojego kardiologa. Chujowo ale chyba stabilnie, chociaż arytmia i częstoskurcze się pojawiają. Holtera trza założyć i nagrać jak mi pikawa wariuje. Pewnie skończy się to znowu operacją, ale na razie trzeba to odwlekać.

--

2023-03-29 09:50

#151 skrzypenka

nie mogłam dziś wstać.

2023-03-29 09:50

#152 skrzypenka

Kalafonia mi się rozpadła w drobny pył, na prawdę, rozkruszyła się tak, że się do niczego nie nadaje, ale kupiłam nową, inną, zobaczymy, jaka będzie.
Nowa jest niemiecka, stara była angielska, ale bardzo ją lubiłam.

2023-03-29 09:51

#153 MarOlk

Weź to w jakieś naczyńko wsyp i podgrzej w piekarniku. Szkoda wyrzucać.

2023-03-29 10:00

#154 marcysia

Jak ja nie lubię migreny.

marzenia się spełniają.
2023-03-30 08:24

#155 RAFKIW

Zamiast migreny zrozumiałem Ugreen i od razu zacząłem się zastanawiać, co ty masz do tej marki :D

2023-03-30 12:19

#156 cinkciarzpl

Kowidek i mnie dopadł. Śmiesznie jest, wesoło. :D

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2023-03-30 21:04

#157 daszekmdn

Moje ulubione słuchawki z tych małych trochę się zniszczyły :(. Od lat dbałem o nie jak o oczko w głowie a tu raz zostawiłem na kilka tygodni nie tam gdzie trzeba i wizualnie już nie jest tak ładnie. Kurr... A sentyment do nich mega. Dobrze, że grają nadal jak trzeba.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edytowano 2023-03-31 11:34

#158 daszekmdn

Znalazłem fajną audycję, ale akurat jak miałem chwilę by sobie ponagrywać i posłuchać to nie ma prowadzącego tym razem i wszystko z automatu nie wiedzieć dlaczego.
Do tego nagrywałem, to magnetofon wpierr... Mi kasetę tak że trzeba było kombinować jak to wyjąć ale że mechanizm nie jest jakiś super porządny to puścił.
Nie mam nagrania, nie posłuchałem w pełni tego co chciałem, źle odczytałem plan i mam na wcześniej niż na później, co się jeszcze spieprzy?

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-03-31 11:47

#159 misiek

A jak grają to najważniejsze.
-- (daszekmdn):
Moje ulubione słuchawki z tych małych trochę się zniszczyły :(. Od lat dbałem o nie jak o oczko w głowie a tu raz zostawiłem na kilka tygodni nie tam gdzie trzeba i wizualnie już nie jest tak ładnie. Kurr... A sentyment do nich mega. Dobrze, że grają nadal jak trzeba.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-03-31 18:28

#160 misiek

No nie gadaj, że Panas d55, a miał jechać do Krakowa.
-- (daszekmdn):
Znalazłem fajną audycję, ale akurat jak miałem chwilę by sobie ponagrywać i posłuchać to nie ma prowadzącego tym razem i wszystko z automatu nie wiedzieć dlaczego.
Do tego nagrywałem, to magnetofon wpierr... Mi kasetę tak że trzeba było kombinować jak to wyjąć ale że mechanizm nie jest jakiś super porządny to puścił.
Nie mam nagrania, nie posłuchałem w pełni tego co chciałem, źle odczytałem plan i mam na wcześniej niż na później, co się jeszcze spieprzy?

--

2023-03-31 18:29