EltenLink

Księga zażaleń 03.23-12.23

Wróć do Wątki archiwalne

#121 skrzypenka

Bo jeszcze jesteś młody.
Nie mówię, że stara jestem, ale im człowiekstarszy, tym mniej tego alkoholu może, ja już nie mogę tak, jak kiedyś.

-- (daszekmdn):
Ja nawet jak zgonuję, to nic mi zazwyczaj nie jest na następny dzień.

--

Weź moje skrzypce i zagraj tak, jak ja.
2023-03-23 19:52

#122 mucha

ja do wódeczki piję sok pomidorowy i uwierzcie, że to serio pomaga na drógi dzień

2023-03-23 20:35

#123 misiek

Skrzypeńka nieprawda

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-03-24 01:34

#124 Pitef

z innej beczki. Wczorajszy mój dzień można zaliczyć do tych mało udanych. Okazało się, że od początku lutego wydałem 2 produkty nie wystawiając na nie żadnego paragonu/ faktury. Dobrze, że został ślad w systemie i szło to odkręcić. Dróga sprawa. Pojechałem po pracy do mojej kochanej do Zgierza. Po moim przyjeździe ustaliliśmy, iż u niej zostanę, jeno do Aleksandrowa do mnie po ubranko na jutro pojedziemy. Wsiedliśmy w aucio, wpadł mi do głowy pomysł, że w Aleksandrowie jeszcze do Netto wejdziemy. Bez problemu, zakupy zrobione, zmierzamy radośnie do naszego małego bolidu, a Piotruś pomacawszy się po lewym boku stwierdził, że saszetka została u Klaudusi w zgierzu. W związku z powyższym, klucze do mojego przytulnego mieszkanka takoż. Zrobiliśmy sobie tym sposobem prawie 20 km na darmo, bo toć to Netto w Zgierzu jest a nawet są one 2. Saszetki nie wziąłem, bo w zimowej kurtce w której chodziłem do niedawna miałem na klucze osobną kieszeń. Obecnie w lżejszej nie miałem na nie miejsca i wylądowały w saszecie. Masakraaaaa.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2023-03-24 09:24

#125 skrzypenka

No, może nie w każdym przypadku, jak ktoś pije często, to nie prawda, ale w moim się sprawdziło, bo na przestrzeni tych lat nabawiłam się dużo problemów z żołądkiem, które wynikały ze stresu i zatrucia mnie antybiotykiem przez lekarzy i już nie mogę tak, jak kiedyś.
Nabawiłam się też refluksu, zespołu drażliwego jelit, więc słabo.

-- (misiek):
Skrzypeńka nieprawda

--

2023-03-24 10:45

#126 Monte

Nie wyspałam się, a do tego śniły mi się dzisiaj straszne rzeczy.

Give me a sign.
2023-03-24 11:13

#127 skrzypenka

Mam tyle do zrobienia, że jestem ciągle wniedoczasie.

2023-03-24 13:59

#128 Puszkin

Zepsuła mi się karta dźwiękowa, wykrywa mi ją pod usb, ale nie gra. Akurat w urodziny się zepsuła na dobre. :P

2023-03-24 21:09

#129 djdenismusic

Nigdy więcej kabli od baseusa! Niby wzmocnone, niby z nylonowym oplotem, a kuźwa od startu nie działa. :/

2023-03-25 16:05

#130 misiek

Jak dobrze, że nic jeszcze od nich nie kupiłem. A na grubo się przymieżałem na ładowarkę.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-03-26 00:54

#131 daszekmdn

Wszystko zależy jak trafisz. Nawet u najlepszych może zdarzyć się trefny egzemplarz i tym bym się nie kierował.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edytowano 2023-03-26 01:16

#132 djdenismusic

W sumie czego ja się mogłem spodziewać w cenie 26 zł. Ale że rzadko kiedy wymieniam kable, bo zazwyczaj korzystałem z tych, które dawał producent (ehh to były czasy), to nie zwróciłem uwagi, i ta cena wydawała mi się normalną jak za mocny solidny kabel w nylonowym oplocie. no i rzeczywiście. Z wyglądu to to prezentuje się na prawdę dobrze. Szkoda, że tylko pod tym względem.

2023-03-26 10:44

#133 camila

Z racji na swoją sztywność kable w nylonowym oplocie - może dobrze wyglądają, ale taki oplot to słaby punkt - a nie mocna strona. Te przewody po prostu się łamią.

ENFP
Edytowano 2023-03-26 12:22

#134 djdenismusic

Czyli dobrze wyczułem, że te kabelki w oplocie to chwyt marketingowy.

2023-03-26 15:41

#135 Pitef

Powerbanki od nich są super!!!

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2023-03-26 17:05

#136 djdenismusic

Inna sprawa, że przez to ładowarkoe zamieszanie nie mogę znaleźć takiej, która by wspierała szybkie łaowanie dla mojego galaxy a53. Nawet w przypadku ładowark 25 w. A telefon takie ładowanie wspiera. Niestety zawsze pokazuje tylko normalne ładowanie, a o szybkim nie ma mowy :/

2023-03-26 17:32

#137 misiek

Poszukaj u Greencela.

2023-03-26 17:43

#138 djdenismusic

Spróbuję jeszcze poszukać odpowiedniego kabla, bo teraz mam pewność, żę ładowarka ział, tylko kabelka z c na c mi brakuje XD

2023-03-26 17:45

#139 Postukujacy

straszny oftop robicie w tym wątku, że tak sobie ponażekam. I ponażekam sobie jszcze na wieczornoniedzielne zwiechy w wiadomościach prywatnych.

INFP
2023-03-26 22:34

#140 misiek

To też u Greencella.
-- (djdenismusic):
Spróbuję jeszcze poszukać odpowiedniego kabla, bo teraz mam pewność, żę ładowarka ział, tylko kabelka z c na c mi brakuje XD

--

2023-03-27 02:35