Księga zażaleń 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#121 skrzypenka
Bo jeszcze jesteś młody.
Nie mówię, że stara jestem, ale im człowiekstarszy, tym mniej tego alkoholu może, ja już nie mogę tak, jak kiedyś.
-- (daszekmdn):
Ja nawet jak zgonuję, to nic mi zazwyczaj nie jest na następny dzień.
--
#122 mucha
ja do wódeczki piję sok pomidorowy i uwierzcie, że to serio pomaga na drógi dzień
#123 misiek
Skrzypeńka nieprawda
#124 Pitef
z innej beczki. Wczorajszy mój dzień można zaliczyć do tych mało udanych. Okazało się, że od początku lutego wydałem 2 produkty nie wystawiając na nie żadnego paragonu/ faktury. Dobrze, że został ślad w systemie i szło to odkręcić. Dróga sprawa. Pojechałem po pracy do mojej kochanej do Zgierza. Po moim przyjeździe ustaliliśmy, iż u niej zostanę, jeno do Aleksandrowa do mnie po ubranko na jutro pojedziemy. Wsiedliśmy w aucio, wpadł mi do głowy pomysł, że w Aleksandrowie jeszcze do Netto wejdziemy. Bez problemu, zakupy zrobione, zmierzamy radośnie do naszego małego bolidu, a Piotruś pomacawszy się po lewym boku stwierdził, że saszetka została u Klaudusi w zgierzu. W związku z powyższym, klucze do mojego przytulnego mieszkanka takoż. Zrobiliśmy sobie tym sposobem prawie 20 km na darmo, bo toć to Netto w Zgierzu jest a nawet są one 2. Saszetki nie wziąłem, bo w zimowej kurtce w której chodziłem do niedawna miałem na klucze osobną kieszeń. Obecnie w lżejszej nie miałem na nie miejsca i wylądowały w saszecie. Masakraaaaa.
#125 skrzypenka
No, może nie w każdym przypadku, jak ktoś pije często, to nie prawda, ale w moim się sprawdziło, bo na przestrzeni tych lat nabawiłam się dużo problemów z żołądkiem, które wynikały ze stresu i zatrucia mnie antybiotykiem przez lekarzy i już nie mogę tak, jak kiedyś.
Nabawiłam się też refluksu, zespołu drażliwego jelit, więc słabo.
-- (misiek):
Skrzypeńka nieprawda
--
#126 Monte
Nie wyspałam się, a do tego śniły mi się dzisiaj straszne rzeczy.
#127 skrzypenka
Mam tyle do zrobienia, że jestem ciągle wniedoczasie.
#128 Puszkin
Zepsuła mi się karta dźwiękowa, wykrywa mi ją pod usb, ale nie gra. Akurat w urodziny się zepsuła na dobre. :P
#129 djdenismusic
Nigdy więcej kabli od baseusa! Niby wzmocnone, niby z nylonowym oplotem, a kuźwa od startu nie działa. :/
#130 misiek
Jak dobrze, że nic jeszcze od nich nie kupiłem. A na grubo się przymieżałem na ładowarkę.
#131 daszekmdn
Wszystko zależy jak trafisz. Nawet u najlepszych może zdarzyć się trefny egzemplarz i tym bym się nie kierował.
#132 djdenismusic
W sumie czego ja się mogłem spodziewać w cenie 26 zł. Ale że rzadko kiedy wymieniam kable, bo zazwyczaj korzystałem z tych, które dawał producent (ehh to były czasy), to nie zwróciłem uwagi, i ta cena wydawała mi się normalną jak za mocny solidny kabel w nylonowym oplocie. no i rzeczywiście. Z wyglądu to to prezentuje się na prawdę dobrze. Szkoda, że tylko pod tym względem.
#133 camila
Z racji na swoją sztywność kable w nylonowym oplocie - może dobrze wyglądają, ale taki oplot to słaby punkt - a nie mocna strona. Te przewody po prostu się łamią.
#134 djdenismusic
Czyli dobrze wyczułem, że te kabelki w oplocie to chwyt marketingowy.
#135 Pitef
Powerbanki od nich są super!!!
#136 djdenismusic
Inna sprawa, że przez to ładowarkoe zamieszanie nie mogę znaleźć takiej, która by wspierała szybkie łaowanie dla mojego galaxy a53. Nawet w przypadku ładowark 25 w. A telefon takie ładowanie wspiera. Niestety zawsze pokazuje tylko normalne ładowanie, a o szybkim nie ma mowy :/
#137 misiek
Poszukaj u Greencela.
#138 djdenismusic
Spróbuję jeszcze poszukać odpowiedniego kabla, bo teraz mam pewność, żę ładowarka ział, tylko kabelka z c na c mi brakuje XD
#139 Postukujacy
straszny oftop robicie w tym wątku, że tak sobie ponażekam. I ponażekam sobie jszcze na wieczornoniedzielne zwiechy w wiadomościach prywatnych.
#140 misiek
To też u Greencella.
-- (djdenismusic):
Spróbuję jeszcze poszukać odpowiedniego kabla, bo teraz mam pewność, żę ładowarka ział, tylko kabelka z c na c mi brakuje XD
--