obecnie serwer sie wykrzaczył i muwi rze konto nie istnieje i szkoda hyba rze trzeba zbierać wszystko odnowa
nowłaśnie stworzyłem niby zadziałało i wszedłem do gry wszystko hodziło wyszedłem z gry i wszedłem to mi gada konto nieistnieje aczemu tumi zrobił tak rze trzeba wszystko zbierać odpoczondku?
serwer działa i nic stego moje konto niedziała ajak prubuje stworzyć nowe tonic niehodzi gada dalej error konto nieistnnieje
źle coś pewnie klikasz :D
Sory, trudno określić kiedy nie możesz podać dokładnej treści błędu i tego co robisz, żeby takie coś się pokazało
Sory, trudno określić kiedy nie możesz podać dokładnej treści błędu i tego co robisz, żeby takie coś się pokazało
f2 poczytaj może coś piszą, nie chce mi się tej gry instalować, ale jeśli jakieś są problemy, to pewnie nie tylko je masz ty i tam jest napisane.
jurz kolejny raz musze konto robić jak zrobić konto tak by mi sie to nie wywalało po godzinie?
Ja piernicze, to napisz do admina, albo poczytaj te wiadomości pod f2, masz jeszcze chat, napisz, jak nie umiesz po angielsku to skorzystaj z tłumacza google.
a co zrobić by mieć bareta w sklepie? wprawdzie zgodbyłem go w paczkach ale dowiedziałwem sie rze morzna go kupić i amunicje tylko jak odpalam empada to go tam niema
mam pytanie czy jest morzliwość by tummi naprawił gre? bo doporowadził do tego rze praktycznie przyciwników na mapie niema od czasu do czasu nawet ich za miastem niema
zobaczymy wciongle serwery zmienia dzisiaj znowu niedziala wczoraj fajnie wszystko hulało i koleś po minucie to wylonczył o przyciwników hodzi