revenge of the undead - strzelanka multiplayer podobna do swampa
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#81 general39
obecnie serwer sie wykrzaczył i muwi rze konto nie istnieje i szkoda hyba rze trzeba zbierać wszystko odnowa
#82 djsenter
to stwórz nowe
#83 general39
nowłaśnie stworzyłem niby zadziałało i wszedłem do gry wszystko hodziło wyszedłem z gry i wszedłem to mi gada konto nieistnieje aczemu tumi zrobił tak rze trzeba wszystko zbierać odpoczondku?
#84 general39
serwer działa i nic stego moje konto niedziała ajak prubuje stworzyć nowe tonic niehodzi gada dalej error konto nieistnnieje
#85 balteam
To pisz na chacie, czytaj co tam piszą.
#86 djsenter
źle coś pewnie klikasz :D
Sory, trudno określić kiedy nie możesz podać dokładnej treści błędu i tego co robisz, żeby takie coś się pokazało
#87 general39
jurz 3 razy musiałem nowe konto robić ajak uwas z pinkgiem? bo umnie do bani
#88 balteam
f2 poczytaj może coś piszą, nie chce mi się tej gry instalować, ale jeśli jakieś są problemy, to pewnie nie tylko je masz ty i tam jest napisane.
#89 general39
jurz kolejny raz musze konto robić jak zrobić konto tak by mi sie to nie wywalało po godzinie?
#90 djsenter
najwidoczniej się nie da, przeczekaj, albo napisz do jakiegoś admina
#91 general39
kolejny raz mi konto wywaliło to jurz 5 raz tego dnia
#92 balteam
Ja piernicze, to napisz do admina, albo poczytaj te wiadomości pod f2, masz jeszcze chat, napisz, jak nie umiesz po angielsku to skorzystaj z tłumacza google.
#93 general39
a co zrobić by mieć bareta w sklepie? wprawdzie zgodbyłem go w paczkach ale dowiedziałwem sie rze morzna go kupić i amunicje tylko jak odpalam empada to go tam niema
#94 general39
mam pytanie czy jest morzliwość by tummi naprawił gre? bo doporowadził do tego rze praktycznie przyciwników na mapie niema od czasu do czasu nawet ich za miastem niema
#95 djsenter
no naprawi zapewnę
#96 general39
zobaczymy wciongle serwery zmienia dzisiaj znowu niedziala wczoraj fajnie wszystko hulało i koleś po minucie to wylonczył o przyciwników hodzi
#97 general39
jak hciałem odpalić gre to coś mi gadało o wersji 4 21 i 4 1 oco ztym hodzi?
#98 general39
czy wersja 4 22 jest dostempna? jeśli tak to czy ktoś mugłby podesłać zipa?
#99 strowbery
jeśli chodzi o mnie to połączyć się nie mogę
#100 general39
noja terz bo twierdzi rze jest aktuaalizacja do wersji 4 22 tylko jej niema