revenge of the undead - strzelanka multiplayer podobna do swampa
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#101 general39
czy ktoś mugłby podrzucić najnowszego zipa do werjsi 4 22?
#102 general39
hej strow bery mam wiadomość w wersji 4 21 daj ubdater pobierze sie aktualizacja do wersji 4 22 tylko serwer niejest jeszcze aktywny stego co zrozumiałem to jeszcze coś robi
#103 general39
jest nowa mapa wodne miasto i tummi zrobił tak rze pociski wylatują z durzym opuźnieniem
#104 general39
atak wogule cała broń zwolniła
#105 general39
witam mam pytanie czy jak włanczacie gre to terz wam gada aktualizacja mniejsze h t m l? czy gra uznaje rze niema połonczenia z internetem mimo rze net jest czy to awarja?
#106 Kosa12
Jest to awaria serwera, bo ja mam internet.
#107 general39
ok rozumiem niewiedziałem co sie dzieje i dzienkóje
#108 strowbery
tak myślałam że coś się dzieje z serwerem
#109 general39
od kiedy wyszła wersja 4 23 to zaczeło sie to psuć
#110 general39
dowiedziałem sie dzisiiaj rze tummi nie bendzie rozwijał gry ciekawe czy komuś to odda bo według mnie to jedna z lepszych gier
#111 djsenter
nie, nie odda, i nie jedna z lepszych, bo było takich wiele
#112 general39
to moja opinia i mugł tom gre zarzucić jurz dawno
#113 djsenter
A moja opinia jest taka, że nie jedna z lepszych, gdyż takich gier i klonów wszelakich było pełno, jedynie constant battle sobie radzi i to dobrze, przez kilka lat i z ponad dwiema setkami graczy.
#114 general39
no dobra ale itak dość fajnie sie w to grało
#115 daszekmdn
Można się było tego spodziewać. Ci wszyscy deweloperzy piszący w BGT wciąż tworzą nowe gry z masą błędów, następnie je porzucają. Od, nic nowego.
#116 daszekmdn
A, Constant battle to też jest klon, a o klonach tutaj nie rozmawiamy.
Wcale sobie tak nie radzi. Jak sprawdziłem dla śmiechu, to faktycznie tylko do pośmiania się to nadawało.
Niegrywalne kompletnie przez masę komunikatów i głupich ludzi, mordujących wszystko co się rusza. Ani żadnego porządnego Readme, manuala, to też CB na odstrzał.
Z resztą nie o tym ten wątek.
#117 titomaton
Komunikaty da się wyłączyć
A manual jest w komendzie slash help, ale tak, jest niegrywalna z powodu spamowania bombami nuklearnymi, meteorytami i minami, ale płać pan abyś mógł sobie przejść po mieście bez min, to albo są albo ich nie ma. Zwłaszcza, że miny można ustawić nawet w przejściach. No ale dość jóż o constant. battle, kiedyś desafio mortal
I tak, tunmi napisał że nie będzie wspierać ani bloodstorma, ani rotu.
Mi najbardziej w sumie podobało się w tej grze podejście do sniperki, że trzeba było się czołgać/kucać, To było w jednej z ostatnich wersji dodane.
#118 general39
racja terz mi sie to podobało szczeggulnie snajperka szkoda rze niikomu tego nie odda morze dało by sie to pociongnonć dalej co otym sondzicie?
#119 longshoot
constant battle to nie jest klon.
#120 longshoot
tak wogle to mona nagrywa wasne gosy do constant battle.