Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x sponsorski). Łącznie zebraliśmy 2188,60 zł. Bardzo dziękuję! PS. Od teraz będę zaznaczał, czy wpłaty są na pakiety sponsorskie, czy pozostałe. Wiem, że zwykle da się to przeliczyć, ale czasem tak jest wygodniej.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor). Łącznie zebraliśmy 2548,60 zł. Bardzo dziękuję! Osiągnęliśmy już połowę limitu płatności w tym miesiącu, a jednocześnie zebrana jest już ponad połowa kwoty na serwer.
#StandWithUkraine
Czy to jest zebrana kwota włącznie z darowiznami? -- (pajper): Otrzymałem cztery wpłaty, w tym trzy na pakiety premium (2x audiofil, 1x kurier). Łącznie zebraliśmy 2640,00 zł. Bardzo dziękuję!
coś chyba nie tak, wcześniej Pajper 2540 zł a potem 3 wpłaty i jedna na konto premium? czy ty to sumujesz od początku miesiąca? jak tak to myli strasznie :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Otrzymałem jedną zagraniczną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor). W związku z przewalutowaniem, ostateczna wpłacona kwota była nieco niższa. Na przyszłość prosiłbym o wpłacanie z przewalutowaniem z małą zakładką, przekażę też tę prośbę na forum angielskie. Płatność jednak przyjąłem. Łącznie zebraliśmy 2788,38 zł. Bardzo dziękuję!
#StandWithUkraine