Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Back to Archiwum Eltena#61 pates
Poszło, przelałem.
#62 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x sponsorski). Łącznie zebraliśmy 2188,60 zł. Bardzo dziękuję!
PS. Od teraz będę zaznaczał, czy wpłaty są na pakiety sponsorskie, czy pozostałe. Wiem, że zwykle da się to przeliczyć, ale czasem tak jest wygodniej.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#63 pates
Noo, już się zbliżamy do połowy.
#64 misiek
Mój drugi pakiet jest nieaktywny.
#65 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na funkcje premium (1x sponsorski, 1x Audiofil). Łącznie zebraliśmy 2368,60 zł. Bardzo dziękuję!
#66 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Łącznie zebraliśmy 2398,60 zł. Bardzo dziękuję!
#67 misiek
O, już jest. Dzięki.
#68 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor). Łącznie zebraliśmy 2548,60 zł. Bardzo dziękuję!
Osiągnęliśmy już połowę limitu płatności w tym miesiącu, a jednocześnie zebrana jest już ponad połowa kwoty na serwer.
#69 DJGraco
Dobra. Informuje, że próbowałem wpłacić 30 zł na pakiet audiofil, nwm czy mi to się udało XD bo po raz pierwszy robiłem przelew z appki mobilnej.
#70 pates
@Pajper była by możliwość, żebyś podawał co wpis limit, który pozostał?
#71 pajper
Otrzymałem cztery wpłaty, w tym trzy na pakiety premium (2x audiofil, 1x kurier). Łącznie zebraliśmy 2640,00 zł.
Bardzo dziękuję!
#72 zvonimirek222
Czy to jest zebrana kwota włącznie z darowiznami?
-- (pajper):
Otrzymałem cztery wpłaty, w tym trzy na pakiety premium (2x audiofil, 1x kurier). Łącznie zebraliśmy 2640,00 zł.
Bardzo dziękuję!
--
#73 mateponczas
Zwonimirze, tak
#74 balteam
coś chyba nie tak, wcześniej Pajper 2540 zł a potem 3 wpłaty i jedna na konto premium? czy ty to sumujesz od początku miesiąca? jak tak to myli strasznie :D
#75 pajper
Trzy na premium były.
#76 pajper
Otrzymałem jedną zagraniczną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor).
W związku z przewalutowaniem, ostateczna wpłacona kwota była nieco niższa. Na przyszłość prosiłbym o wpłacanie z przewalutowaniem z małą zakładką, przekażę też tę prośbę na forum angielskie. Płatność jednak przyjąłem.
Łącznie zebraliśmy 2788,38 zł. Bardzo dziękuję!
#77 balteam
hm, to po prostu podwyższ kwoty, zamiast 5 dolców, to 5,5, prościej i czytelniej.
#78 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 2838,38 zł. Bardzo dziękuję!
#79 pajper
Potwierdzam, że zebrane środki starczą na podtrzymanie Eltena przynajmniej do lipca 2022r.
#80 pajper
Burza została usunięta z tego wątku.