Poszło, przelałem.
Edytowano
1 polubień
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x sponsorski). Łącznie zebraliśmy 2188,60 zł. Bardzo dziękuję!
PS. Od teraz będę zaznaczał, czy wpłaty są na pakiety sponsorskie, czy pozostałe. Wiem, że zwykle da się to przeliczyć, ale czasem tak jest wygodniej.
PS. Od teraz będę zaznaczał, czy wpłaty są na pakiety sponsorskie, czy pozostałe. Wiem, że zwykle da się to przeliczyć, ale czasem tak jest wygodniej.
1 polubień
Otrzymałem dwie wpłaty na funkcje premium (1x sponsorski, 1x Audiofil). Łącznie zebraliśmy 2368,60 zł. Bardzo dziękuję!
1 polubień
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Łącznie zebraliśmy 2398,60 zł. Bardzo dziękuję!
Edytowano
2 polubień
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor). Łącznie zebraliśmy 2548,60 zł. Bardzo dziękuję!
Osiągnęliśmy już połowę limitu płatności w tym miesiącu, a jednocześnie zebrana jest już ponad połowa kwoty na serwer.
Osiągnęliśmy już połowę limitu płatności w tym miesiącu, a jednocześnie zebrana jest już ponad połowa kwoty na serwer.
Dobra. Informuje, że próbowałem wpłacić 30 zł na pakiet audiofil, nwm czy mi to się udało XD bo po raz pierwszy robiłem przelew z appki mobilnej.
5 polubień
Otrzymałem cztery wpłaty, w tym trzy na pakiety premium (2x audiofil, 1x kurier). Łącznie zebraliśmy 2640,00 zł.
Bardzo dziękuję!
Bardzo dziękuję!
Czy to jest zebrana kwota włącznie z darowiznami?
-- (pajper):
Otrzymałem cztery wpłaty, w tym trzy na pakiety premium (2x audiofil, 1x kurier). Łącznie zebraliśmy 2640,00 zł.
Bardzo dziękuję!
--
-- (pajper):
Bardzo dziękuję!
--
Zwonimirze, tak
coś chyba nie tak, wcześniej Pajper 2540 zł a potem 3 wpłaty i jedna na konto premium? czy ty to sumujesz od początku miesiąca? jak tak to myli strasznie :D
2 polubień
Otrzymałem jedną zagraniczną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor).
W związku z przewalutowaniem, ostateczna wpłacona kwota była nieco niższa. Na przyszłość prosiłbym o wpłacanie z przewalutowaniem z małą zakładką, przekażę też tę prośbę na forum angielskie. Płatność jednak przyjąłem.
Łącznie zebraliśmy 2788,38 zł. Bardzo dziękuję!
W związku z przewalutowaniem, ostateczna wpłacona kwota była nieco niższa. Na przyszłość prosiłbym o wpłacanie z przewalutowaniem z małą zakładką, przekażę też tę prośbę na forum angielskie. Płatność jednak przyjąłem.
Łącznie zebraliśmy 2788,38 zł. Bardzo dziękuję!
1 polubień
Otrzymałem jedną wpłatę jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 2838,38 zł. Bardzo dziękuję!
Edytowano
1 polubień
Potwierdzam, że zebrane środki starczą na podtrzymanie Eltena przynajmniej do lipca 2022r.