Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Back to Archiwum Eltena#81 pajper
Otrzymałem trzy wpłaty na funkcje premium (1x sponsor, 1x audiofil, 1x kod). Łącznie zebraliśmy 3048,38 zł. Bardzo dziękuję!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#82 zvonimirek222
Dawidzie, Ludzie cie prosili, abyś pisał ile zostało do limitu. Możesz napisać o tym dla informacji?
-- (pajper):
Otrzymałem trzy wpłaty na funkcje premium (1x sponsor, 1x audiofil, 1x kod). Łącznie zebraliśmy 3048,38 zł. Bardzo dziękuję!
--
#83 pajper
W tej chwili do limitu pozostaje 292,20 zł.
#84 pates
No proszę. Nawet połowy miesiąca nie mamy, a tu już duża część limitu zjedzona, ale to dobrze.
#85 daszekmdn
No nie koniecznie dobrze, bo co gdy się skończy a tu np będzie 12 lutego?
Jak ktoś będzie chciał kupić, to będzie troszkę kiepskawo.
#86 balteam
Będzie normalnie, poczeka po prostu, ewentualnie by można zrobić, że jak ktoś poręczy to pajper da kod np. tobie daszek i musi twój kolega wwpłacić kasę do 1 maja, ale wątpię, żeby Pajperowi się tak chciało bawić z odroczoną płatnością i oczywiście ktoś by musiał poręczyć za te osoby.
#87 pajper
Wpisy nie na temat zostały usunięte z tego wątku.
Nie będzie okresu free dla funkcji premium, ponieważ zbyt wiele funkcji premium ma charakter rzadkiej potrzeby lub wręcz jednorazowy.
To jest ostateczna decyzja.
#88 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor) z nadwyżką. Łącznie zebraliśmy 3248,38 zł. Bardzo dziękuję!
Do limitu pozostaje 92,20 zł.
Do końca miesiąca nie przyjmuję już wpłat na pakiet sponsorski.
#89 AndrzejSondej
To miło, że tak to idzie, martwię się jednak, że kto z nas chce mieć pakiety premium lub pakiet sponsorski, to wpłaci na początku roku i druga połowa będzie trudniejsza. Może to nie słuszne obawy. Jestem tu krótko będę obserwował, no i zobaczymy.
#90 lukasz1993258
co masz na myśli, że druga połowa będzie trudniejsza?
#91 AndrzejSondej
No druga połowa roku, bo jak pisałem kto chce mieć pakiety to nie czeka tylko kupuje odrazu. No może czasem ktoś w tym czasie nie ma kaski i czeka na lepsze czasy. Zobaczymy...
#92 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x audiofil). Łącznie zebraliśmy 3308,38 zł. Bardzo dziękuję!
W związku ze zbliżaniem się do limitu, w tym miesiącu nie będę już przyjmował wpłat na pakiety premium. Osoby zainteresowane proszę o wpłacanie w marcu.
#93 pajper
W związku z dużym zainteresowaniem pakietami premium, które przekracza limity, osoby, które prowadzą więcej, niż jednego bloga mimo braku pakietu premium, mogą dalej to robić przynajmniej do 24 kwietnia.
#94 Zuzler
Czekaj, czemu nie? Przecież jeszcze jeden pakiet można by kupić.
#95 pajper
Bo istnieje ryzyko, że:
1. Ktoś ten pakiet kupił, a zaksięgowania przelewu nie ma,
2. Kilka osób kupi pakiety na raz
itd. Dla mnie 32zł to dobry bufor. Zwłaszcza, że przelewy zagraniczne np. są księgowane kilka dni, a ostatnie dwa właśnie zagraniczne były.
#96 pawlink
-- (pajper):
W związku ze zbliżaniem się do limitu, w tym miesiącu nie będę już przyjmował wpłat na pakiety premium. Osoby zainteresowane proszę o wpłacanie w marcu.
--
No proszę, to się nazywa prawdziwa klęska urodzaju :D Właśnie przymierzałem się do zakupu, a tu się okazuje, że już w tym miesiącu się nie załapię. Wychodzi na to, że już zawczasu trzeba się zaczaić i wbijać na początku miesiąca, bo tłumy walą jak za PRL-u, gdy "baleron przywieźli", albo jak, z nowszych dziejów, do Xiaomi na promocję. :D Ale spoko - z mojej strony i tak coś wpłynie w tym miesiącu, poza konkursem jako darowizna, a z pakietem sobie zaczekam.
Czyli proszę, okazuje się, że nagle "zatrybiło" i Elten zaczął się porządnie finansować, w dodatku w trybie ekspresowym. Zatem niech otworzą się niewidome oczy niedowiarków. ;)
#97 mucha
ale jak tu ktoś napisał to będzie szał na to i to ustanie stawiam po miesiącu może dwóch
#98 Zuzler
Ej, ale to naprawdę jest pewien problem. Czy niemożliwe jest zachachmęcenie tak, by można było wpłacić jako darowiznę i dostać pakiet? Albo żeby przesadzić w następnym miesiącu pieniądze z grządki z darowiznami na grządkę ze wpłatami?
#99 mucha
no właśnie jako darowizna to był by plan doskonały
#100 balteam
Co z tego, że tłum będzie tylko przez 2 miesiące, skoro za rok znowu trzeba pakiety kupić.
Z resztą jeśli limity zrobią się w marcu i w kwietniu to i tak już będzie 6000 zł, całkiem ładna sumka na początek.