Gry audio (dyskusja ogólna)

Srebrny Labirynt

Started by pajper 129 posts last post 4 years ago Page 6 of 7

gratulacje

dawno w toniegrałem dlaczego gine w kamiennym porcie jak rozwionrze zagadke sfinxa i wejde do pomieszczenia z kryształem?

A jaki dokładnie wtedy słyszysz komunikat?

niby byłem zdrowy a muwi niieudało ci sie wykonać zadania

Bo tam jest taki ślepy zauek jak wniego wejdziesz 2 razy to giniesz

O to to. Na przyszłość proponuje słuchać co gada Agatka::-).

Zgadzam się

#108 1 like

Jak przejść komnatę ognia? Kiedyś to przeszłam i miałam to zapisane jak to robiłam, al e teraz nie pamiętam.

zależy gdzie jesteś. jak jesteś w pokoju z ognistymi dziurami to musisz tak. Pięć bodajże doprzodu potem użyć lotu pięć kroków oczywiście. I strzałka w dół jak użyjesz lotu by dziurę przeskoczyć. potem chyba w prawo i w górę dokładnie też nie pamiętam.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Udało mi się to pokonać, a teraz mam inny problem.
Płynę i płynę z tą wodniczką, 2 razy zaatakowała mnie jakaś ryba i od nowa, kolejnym razem skończył mi się czas na tą wodniczkę, a przejścia nie znalazłam.

Jak wejdziesz do wody to 2 razy w dół a potem schematem prawo dół prawo dół prawo dół. Wtedy napodkasz ryby które musisz pokonać.

Walczysz z rybami klawiszami bodajże od 1 do 8
Cholerne wstrętne sample w suno!

Dzięki serdeczne. Przeszłam już całą grę.

szkoda rze w niekturych salach naprzykład gdzie są skrzynie i trol niema dalszych przejść fajne by to było

Mam do was pytanie: czy któremuś z was udało się zakończyć grę nie wchodząc na posąg? Jestem ciekawy czy jest to możliwe.

Nie, ja nigdy czegoś takiego nie zrobiłam, natomiast teraz gram inaczej.
Wybrałam teraz taką opcję, że zamiast do domu Kailena, czy jak mu tam było wybrałam, że idę prosto do króla cieni, zabiłam go, Agatka mi mówi, że wróciłam do domu Kailena, bo tam było wcześniej poczekaj na Kailena, albo idź do króla i wybrałam, że poszłam do tego króla cieni, zabiłam go i mi mówi, że wróciłam do tego domu Kailena i mogę sobie chodzić i chodzić i słyszę tylko szum morza, nic się nie dzieje i jestem w ślepym zaułku.

XD muszę tak zrobić bo grę przechodzę mega szybko i z ciekawości tak zrobię. Mam do was mały trick. Czy wiecie, że nad królem da iśe przeskoczyć? Chodzi mi o króla w sali z posągiem? Ja tak robię prawię zawsze tak samo jak ze stawaniem na kamieniu zwiekrzenia i robienie sawe 100 razy xd.

jakto robić? trohe dziwne jest rze jak krul ginie to mi gada rze plesiozaur zginoł anie ten krul

Zatrzymujesz przed krulem, wybierasz lot i przeskakujesz. Ale z tego co mi wiadomo nieda się przejść inaczej labiryntu niż wejść na posong.

Słuchajcie, pobrałam niedawno tę grę i doszłam do wniosku, że jej nie ogarniam, Już Crazy Party jest łatwiejsze niż to. Widzę dwie możliwości: albo ta gra jest tak trudna, że nie da się jej przejść, albo jestem mało inteligentna.
Give me a sign.