zależy gdzie jesteś. jak jesteś w pokoju z ognistymi dziurami to musisz tak. Pięć bodajże doprzodu potem użyć lotu pięć kroków oczywiście. I strzałka w dół jak użyjesz lotu by dziurę przeskoczyć. potem chyba w prawo i w górę dokładnie też nie pamiętam.
Udało mi się to pokonać, a teraz mam inny problem. Płynę i płynę z tą wodniczką, 2 razy zaatakowała mnie jakaś ryba i od nowa, kolejnym razem skończył mi się czas na tą wodniczkę, a przejścia nie znalazłam.
Nie, ja nigdy czegoś takiego nie zrobiłam, natomiast teraz gram inaczej. Wybrałam teraz taką opcję, że zamiast do domu Kailena, czy jak mu tam było wybrałam, że idę prosto do króla cieni, zabiłam go, Agatka mi mówi, że wróciłam do domu Kailena, bo tam było wcześniej poczekaj na Kailena, albo idź do króla i wybrałam, że poszłam do tego króla cieni, zabiłam go i mi mówi, że wróciłam do tego domu Kailena i mogę sobie chodzić i chodzić i słyszę tylko szum morza, nic się nie dzieje i jestem w ślepym zaułku.
XD muszę tak zrobić bo grę przechodzę mega szybko i z ciekawości tak zrobię. Mam do was mały trick. Czy wiecie, że nad królem da iśe przeskoczyć? Chodzi mi o króla w sali z posągiem? Ja tak robię prawię zawsze tak samo jak ze stawaniem na kamieniu zwiekrzenia i robienie sawe 100 razy xd.
Słuchajcie, pobrałam niedawno tę grę i doszłam do wniosku, że jej nie ogarniam, Już Crazy Party jest łatwiejsze niż to. Widzę dwie możliwości: albo ta gra jest tak trudna, że nie da się jej przejść, albo jestem mało inteligentna.
Give me a sign.
This site uses cookies to enhance your experience.