Gry audio (dyskusja ogólna)

Srebrny Labirynt

Started by pajper 129 posts last post 4 years ago Page 7 of 7

mi terz sie wydawało rze to trudne zajeło mi bardzo durzo czasu by to rozgryść i myśle rze dasz sobie rade

prawda jest taka że tam trzeba chodzić jak prawdziwy niewidomy bez jakih kolwiek odniesień orientacyjnych czyli na pałe albo jak kto woli na ślepo.
Macanie ścian to podstawa.
Ja to przelazłem ileś tam lat temu i w sumie ta gra jak na to, że był to pierwszy projekt młodego jeszcze dawida, było to całkiem niezłe no i darmowe.

Raczej chyba do tego nie wrócę bo kilka rzeczy mnie tam irytowało jak chociaż by agata której nie znoszę, to tobie polecam ale fakt trzeba tam być cierpliwym

#123 1 like

Raczej to drugie xd, chociaż prawda to, gra do łatwych takich nienalerzy. Ale co powoduję, że chociaż jak już ją przejdziesz, to wiadomo trochę łatwiej, to ja nadal ją przechodzę czasem.

Siemka, poszukuję jakiejś ultra starej wersji labirintu, bo te ze stronki mam wrarzenie że prawie się nie rużnią, ktoś by podrzucił jakąś z betatestów albo jakąś meeeeeeeeeeega starą bo bym chciał se pograć xd.

Na stronie masz wybór wersji

Ale tam mało co się rużni, ktoś chociaż by dał jakąś wersję w której jest coś znacząco zmienione, w sęsie numer wersji takowej?

Osz kurcze, chyba znalazłem coś jak alternatywne zakończenie gry. Posłuchajcie tego załącznika:

No to jest zadanie jak znajdujemy cały srebrny kryształ. to jest końcówka gry.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Hm, ale to jest jakieś inne zakończenie?
-- (lalar123):
No to jest zadanie jak znajdujemy cały srebrny kryształ. to jest końcówka gry.

--