Gry audio (dyskusja ogólna)

Srebrny Labirynt

Started by pajper 129 posts last post 4 years ago Page 5 of 7

Już mi się udało. Ale teraz nie wiem, jak mam wyjść z komnaty tego króla cieni, co go zabiłam. Chodzę po całej i nic. :O Wiem, że kiedyś jakoś to zrobiłam, ale nie pamiętam jak.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

oo. Dzięki za spoiler! :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Nie ma za co. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Eee dobra, bo ja od tyłu zrobiłam zadanie. Ale już naprawiłam.
Ale teraz jest inny problem.
Dawidzie, chyba jest jakiś błąd w grze, bo gdy zabijam króla, to słyszę, że udało mi się zabić plezjozaura, a jak chcę iść dalej lub się cofnę, to król na nowo się pojawia, tak jakbym go nie zabiła.
Co jest grane?

Anna Frankowska

yyy :D :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

ja to robiłem tak walczyłem z krulem i jednocześnie hodziłem po korytarzu szukajonc wyjścia

jakaś mała wskazówka gdzie był ten cień w komnacie ognia? Nie mogę go teraz znaleść
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Gdzie jest kryształ w mrocznym portalu?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ponawiam pytanie?
-- (Celtic1002):
Pomożee ktoś wskazówką? Mam 6 części kryształu. Gdzie mam iść, by szukać siódmej?

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

użyj kryształ wyzwania smoka, jeżeli dobrze myśle
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zrobiłem i nic nie dało.

Przepraszam, że napisze jeszcze raz.
Nalerzy udać się do wyjścia.

jaki dokładnie masz komunikat?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Dwa razy trzeba. W sensie, za drugim razem zadziała.
-- (matius):
Zrobiłem i nic nie dało.

--

Anna Frankowska

ah no tak
Boże, błogosław obsługę
klienta.

No i grę ukończyłem. :)

to tylko ja nie ukończyłam. Oh!
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Cześć. Niemogę znaleść 7 cześci kryształu. Jak wzywam smoka to mówi mi żebym czekał na niego przy wyjściu. Czekam i czekam. Potem wzywam go jeszcze raz teraz przy wyjściu i mówi mi żebym znalazł jakąś dużą salę ale niemogę jej znaleść. Mogę podesłać sawe.

To akurat jest proste. No chyba że już te sale przypadkiem zwiedziłeś i wten sposób zamknąłeś sobie wyjście. Bo po wyjściu z tej sali drzwi się zamykają i znikają. Bodajże to jest ta sala jak się idzie do sali przejścia. Tam są ukryte drzwi. Po baw się.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Dzięki, udało mi się już trochę temu. Grę zapisałem chyba po walce z plezjozaurem którą wygrałem.