"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Ja chwilowo mam problem ze znalezieniem kryształu i z walką z cieniem jednocześnie w tym zimnym porcie.
ja nie grałem w tą grę jakoś zbytnio tylko dlatego, że sample są nagre przy pomocy agaty. Ja nie wiem dlaczego ale mam wielki uraz do tej syntezy, być może dlatego, że w ośrodku byłem zmuszany do jej używania, poprostu nie znoszę tego głosu. Może kiedyś się przemogę i to przejdę ale będzie mi ciężko tolerować tą synteze
A wiecie że w grze jest taki bag, że jak zapiszemy grę na momęcie gdy bierzemy kamień zwiększenia a potem wczytamy grę, i znów tak zapiszemy, to możemy tak sobie inteligencję zwiększyć że plezjozaura mamy na hita.
Wiem o tym. :D -- (lalar123): A wiecie że w grze jest taki bag, że jak zapiszemy grę na momęcie gdy bierzemy kamień zwiększenia a potem wczytamy grę, i znów tak zapiszemy, to możemy tak sobie inteligencję zwiększyć że plezjozaura mamy na hita.
--
Pomożee ktoś wskazówką? Mam 6 części kryształu. Gdzie mam iść, by szukać siódmej?