Gry audio (dyskusja ogólna)

Srebrny Labirynt

Założony przez pajper 129 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 4 z 7

to właśnie prubowałem wczoraj inic stego

Nie działa jest popsuta ta opcja

jezus maria, F1, BGM zmieniasz na nieoznaczone i jolo
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Jezu, labirynt. :) Kocham tę grę. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Serio mówię, nie ironizuję. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

terz mi sie bardzo podoba

a ja to muszę kiedyś przejść, bo zawsze mam problem w jednym miejscu
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ja chwilowo mam problem ze znalezieniem kryształu i z walką z cieniem jednocześnie w tym zimnym porcie.

Anna Frankowska

ja nie grałem w tą grę jakoś zbytnio tylko dlatego, że sample są nagre przy pomocy agaty.
Ja nie wiem dlaczego ale mam wielki uraz do tej syntezy, być może dlatego, że w ośrodku byłem zmuszany do jej używania, poprostu nie znoszę tego głosu.
Może kiedyś się przemogę i to przejdę ale będzie mi ciężko tolerować tą synteze

niejest taka zła

A wiecie że w grze jest taki bag, że jak zapiszemy grę na momęcie gdy bierzemy kamień zwiększenia a potem wczytamy grę, i znów tak zapiszemy, to możemy tak sobie inteligencję zwiększyć że plezjozaura mamy na hita.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Wiem o tym. :D
-- (lalar123):
A wiecie że w grze jest taki bag, że jak zapiszemy grę na momęcie gdy bierzemy kamień zwiększenia a potem wczytamy grę, i znów tak zapiszemy, to możemy tak sobie inteligencję zwiększyć że plezjozaura mamy na hita.

--

Anna Frankowska

ja tak robie od dawna

inteligencja nie jest zależna od kamienia rafale
Boże, błogosław obsługę
klienta.

To odczego?
Cholerne wstrętne sample w suno!

ale reszta jest jak najbardziej

inteligencje dostajesz jak zabijesz smoka na pewno i cienia i coś jeszcze hyba
Boże, błogosław obsługę
klienta.

smoka sie niezabija tylko to jest walka w myślach i ten smok przerzywa

Pomożee ktoś wskazówką? Mam 6 części kryształu. Gdzie mam iść, by szukać siódmej?

Anna Frankowska

kryształ wezwania smoka. Apropo labiryntu ostatnio mam jakieś dziwne sny z Wiersenem, lub Wirsenem, bo dokońca nie słyszę jak to Agatka czyta :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.