Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 30 of 61

@Rawkiw Rozumiem ten stan.
Give me a sign.

Ktoś najchętniej skazał by mnie, jak i Kubaszczyka na 2 lata więzienia!
Ale dlaczeeeeego mnie!
Czyżbym był za bardzo wyluzowany nie okrzesany przez demony zrodzony?
:D
Jaja sobie robie, ale to musiało tu trafić, zaraz piosenkę Emo nagram i żyletkę znajdę.
Dobra dobra, koniec tego.
Przepraszam za wybawienie z depresji.
Senter San

#583 2 likes

Nowa wersja talkbacka doprowadza mnie do furii. A Biorąc pod uwagę wielokrotnie wyrażaną przeze mnie publicznie miłość do sprzętów z klawiaturą dotykową, mieszanka obu czynników należy do tych raczej wybuchowych.

#584 4 likes

Mam wrażenie, że wiele rzeczy, które robię lub mówię nie ma rzadnego wpływu na świat.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Znam to...
-- (jamajka):
Mam wrażenie, że wiele rzeczy, które robię lub mówię nie ma rzadnego wpływu na świat.

--
Senter San

#586 2 likes

Mam wrażenie, że wszystko wymyka mi się z rąk. Nie umiem ogarnąć większości rzeczy, które powinnam zrobić.

#587 1 like

Heh, jak już nagrasz to emo, to wyślij mi demo :D

-- (djsenter):
Ktoś najchętniej skazał by mnie, jak i Kubaszczyka na 2 lata więzienia!
Ale dlaczeeeeego mnie!
Czyżbym był za bardzo wyluzowany nie okrzesany przez demony zrodzony?
:D
Jaja sobie robie, ale to musiało tu trafić, zaraz piosenkę Emo nagram i żyletkę znajdę.
Dobra dobra, koniec tego.
Przepraszam za wybawienie z depresji.

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zuzler, to pewnikiem przez tę parszywą pogodę. Nie wiem jak tam pod ruskimi, ale tu jest doprawdy przygnębiająco z tą wodą z nieba i ogólną pluchą.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Nie nie, mam tak od paru lat.

#590 1 like

Zimno, bardzo zimno.
A człowiek już się cieszył...
I co?
Smród dymu, zimny wiatr, i ani żywej duszy.
Typowe, chociaż chyba nie teraz...
Senter San

#591 2 likes

Stawy mnie jebią, tak, że ręce i stopy stały się opuchnięte. Nadgarstek zwiększzył swój rozmiar o raz, i pierścionek na palec mi nie wejdzie. Mam coraz większe trudności w pisaniu na klawiaturze i w chodzeniu bez bólu. Na reumatologii mnie jeszcze nie było, ale w końcu się przemogę i tam pójdę. Jutro rozmowa najprawdopodobniej w sprawie umówienia się do ogólnego na skierowanko.
ENFP

@Darek to potestuj CSR.

#593 1 like

Mieszanki chemiczne właśnie robią takie spustoszenie w organizmie koleżanko.
-- (camila):
Stawy mnie jebią, tak, że ręce i stopy stały się opuchnięte. Nadgarstek zwiększzył swój rozmiar o raz, i pierścionek na palec mi nie wejdzie. Mam coraz większe trudności w pisaniu na klawiaturze i w chodzeniu bez bólu. Na reumatologii mnie jeszcze nie było, ale w końcu się przemogę i tam pójdę. Jutro rozmowa najprawdopodobniej w sprawie umówienia się do ogólnego na skierowanko.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A ja to ci zazdroszczę i chętnie bym się z tobą zamienił. Stary, masz żonę, dzieci, założyłeś rodzinę, zrobiłeś kilka na prawdę świetnych podcastów i masz do tego smykałkę. Powiedz, czego ci więcej trzeba?
-- (RAFKIW):
Nie wiem.
Niby wszystko jest w porządku. Za oknem świeci słońce, pogoda nie najgorsza, niedaleko mnie są moje kochające mnie dziewczyny. W pracy też jakoś idzie a jednak czegoś nie ma. Czuję pustkę, smutek i jakieś takie zniechęcenie.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#595 5 likes

Każdy, Misiek, ma swoje ciężary.

Gdyby dyktowanie tam działało normalnie, już dawno bym się przesiadł.

#597 Edited

Mieszanki chemiczne? ja wiem? Ostatnio tylko pregabalina wchodzi, nic więcej. Jakoś próbuję ją odstawiać :D
Edit: Pregaba nie pomaga na ból, więc zdaje się że to nie ból neuropatyczny lub pochodzący z głowy. Ogólnie to biorę Naproksen czy inny diklofenak i idę spać.
ENFP

#598 1 like

Dzięki za dobre słowo.
-- (misiek):
A ja to ci zazdroszczę i chętnie bym się z tobą zamienił. Stary, masz żonę, dzieci, założyłeś rodzinę, zrobiłeś kilka na prawdę świetnych podcastów i masz do tego smykałkę. Powiedz, czego ci więcej trzeba?
-- (RAFKIW):
Nie wiem.
Niby wszystko jest w porządku. Za oknem świeci słońce, pogoda nie najgorsza, niedaleko mnie są moje kochające mnie dziewczyny. W pracy też jakoś idzie a jednak czegoś nie ma. Czuję pustkę, smutek i jakieś takie zniechęcenie.

--

--

Co masz na myśli Darek?

Wziąłem dzisiaj pierwszy raz w życiu anty depresant, i tak dziwnie mi się we łbie kręci, czy coś takiego?
A może po prostu ciężka się wydaje?
Nie umiem tego opisać.
Podobno trzeba się przyzwyczaić.
Senter San