Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 29 of 61

#561 1 like Edited

Aa, to było Twoje zażalenie, myślałam, że się odniosłeś do jakiegoś wcześniejszego wpisu

#562 1 like

Wiesz, trudno Ci to było przewidzieć, bo w sumie długo się wahałam, ale OK, zawsze to jakieś dowartościowanie, nie?
xd
Happy hacking

W twoim przypadku to i tak zawsze pomimo wszystko żartobliwie tak mówię, gdyż śmieszy mnie twoja reakcja :D

-- (Paulinux):
Wiesz, trudno Ci to było przewidzieć, bo w sumie długo się wahałam, ale OK, zawsze to jakieś dowartościowanie, nie?
xd

--
Senter San

Nie nagram Wam obiecanej prezentacji mis, bo z laptopowego mikrofonu brzmią beznadziejnie, a z telefonowego jeszcze gorzej. :( A ja nie mam obecnie dostępu do żadnego innego.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Ochhhh, widzę dwie pisanki w dwóch wątkach i nie udało mi się ich rozbić.
Give me a sign.

Oj mało ich mam, mało.
Give me a sign.

Ta gra nie jest sprawiedliwa. Tu liczy się szczęście, a ja go nigdy nie miałam.
Give me a sign.

#568 3 likes

Szczęście liczy się w Dżewkach
-- (Monte):
Ta gra nie jest sprawiedliwa. Tu liczy się szczęście, a ja go nigdy nie miałam.

--
Senter San

a jak się sprawdza ilość pisanek?

Jest wątek do tego. Tam jest cały ranking.
Give me a sign.

W wątku "Polowanie na pisanki" w drugim wpisie jest zawsze zaktualizowany mniej więcej dwa razy dziennie ranking.

o dziękuję bardzo

Denis, trzymaj się kolego. Będzie dobrze.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

elten się na mnie uwziął nie mogę zdobyć pisanki

Współczuję, a robiłeś wyzwania globalne? Za to też są pisanki.
Give me a sign.

#576 1 like

robiłem z dwa czy 3 i nie dostałem

Ale wiesz, w globalkach pisanki będą rozdzielone na wszystkich, którzy wykonywali dane wyzwanie.
Give me a sign.

a faktycznie

#579 1 like

Nie wiem.
Niby wszystko jest w porządku. Za oknem świeci słońce, pogoda nie najgorsza, niedaleko mnie są moje kochające mnie dziewczyny. W pracy też jakoś idzie a jednak czegoś nie ma. Czuję pustkę, smutek i jakieś takie zniechęcenie.

Rafale, trzymaj się tam. :)