Ktoś najchętniej skazał by mnie, jak i Kubaszczyka na 2 lata więzienia! Ale dlaczeeeeego mnie! Czyżbym był za bardzo wyluzowany nie okrzesany przez demony zrodzony? :D Jaja sobie robie, ale to musiało tu trafić, zaraz piosenkę Emo nagram i żyletkę znajdę. Dobra dobra, koniec tego. Przepraszam za wybawienie z depresji.
Nowa wersja talkbacka doprowadza mnie do furii. A Biorąc pod uwagę wielokrotnie wyrażaną przeze mnie publicznie miłość do sprzętów z klawiaturą dotykową, mieszanka obu czynników należy do tych raczej wybuchowych.
-- (djsenter): Ktoś najchętniej skazał by mnie, jak i Kubaszczyka na 2 lata więzienia! Ale dlaczeeeeego mnie! Czyżbym był za bardzo wyluzowany nie okrzesany przez demony zrodzony? :D Jaja sobie robie, ale to musiało tu trafić, zaraz piosenkę Emo nagram i żyletkę znajdę. Dobra dobra, koniec tego. Przepraszam za wybawienie z depresji.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Zuzler, to pewnikiem przez tę parszywą pogodę. Nie wiem jak tam pod ruskimi, ale tu jest doprawdy przygnębiająco z tą wodą z nieba i ogólną pluchą.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Stawy mnie jebią, tak, że ręce i stopy stały się opuchnięte. Nadgarstek zwiększzył swój rozmiar o raz, i pierścionek na palec mi nie wejdzie. Mam coraz większe trudności w pisaniu na klawiaturze i w chodzeniu bez bólu. Na reumatologii mnie jeszcze nie było, ale w końcu się przemogę i tam pójdę. Jutro rozmowa najprawdopodobniej w sprawie umówienia się do ogólnego na skierowanko.
Mieszanki chemiczne właśnie robią takie spustoszenie w organizmie koleżanko. -- (camila): Stawy mnie jebią, tak, że ręce i stopy stały się opuchnięte. Nadgarstek zwiększzył swój rozmiar o raz, i pierścionek na palec mi nie wejdzie. Mam coraz większe trudności w pisaniu na klawiaturze i w chodzeniu bez bólu. Na reumatologii mnie jeszcze nie było, ale w końcu się przemogę i tam pójdę. Jutro rozmowa najprawdopodobniej w sprawie umówienia się do ogólnego na skierowanko.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A ja to ci zazdroszczę i chętnie bym się z tobą zamienił. Stary, masz żonę, dzieci, założyłeś rodzinę, zrobiłeś kilka na prawdę świetnych podcastów i masz do tego smykałkę. Powiedz, czego ci więcej trzeba? -- (RAFKIW): Nie wiem. Niby wszystko jest w porządku. Za oknem świeci słońce, pogoda nie najgorsza, niedaleko mnie są moje kochające mnie dziewczyny. W pracy też jakoś idzie a jednak czegoś nie ma. Czuję pustkę, smutek i jakieś takie zniechęcenie.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mieszanki chemiczne? ja wiem? Ostatnio tylko pregabalina wchodzi, nic więcej. Jakoś próbuję ją odstawiać :D Edit: Pregaba nie pomaga na ból, więc zdaje się że to nie ból neuropatyczny lub pochodzący z głowy. Ogólnie to biorę Naproksen czy inny diklofenak i idę spać.
Dzięki za dobre słowo. -- (misiek): A ja to ci zazdroszczę i chętnie bym się z tobą zamienił. Stary, masz żonę, dzieci, założyłeś rodzinę, zrobiłeś kilka na prawdę świetnych podcastów i masz do tego smykałkę. Powiedz, czego ci więcej trzeba? -- (RAFKIW): Nie wiem. Niby wszystko jest w porządku. Za oknem świeci słońce, pogoda nie najgorsza, niedaleko mnie są moje kochające mnie dziewczyny. W pracy też jakoś idzie a jednak czegoś nie ma. Czuję pustkę, smutek i jakieś takie zniechęcenie.
Wziąłem dzisiaj pierwszy raz w życiu anty depresant, i tak dziwnie mi się we łbie kręci, czy coś takiego? A może po prostu ciężka się wydaje? Nie umiem tego opisać. Podobno trzeba się przyzwyczaić.