Usunęła mi się aktywność z Googlea z wczoraj. Chodzi o o dwiedzane strony. Jak mogę tą aktywność przywrócić, lub oszukać Googlea, żeby cofnąć datę na wczorajszy dzień, i zrobić jeszcze raz tą aktywność? Bo teraz jak odwiedzam te strony, co odwiedzałem wczoraj, to one wyświetlają mi się na tej stronie google moja aktywność jako odwiedzane dzisiaj, a nie odwiedzane wczoraj. Datę w komputerze ustawiam na wczoraj, to Google powinno się tak samo ustawić jak ja mam ustawioną datę, a nie, że pokazuje mi te strony odwiedzone dzisiaj. Dokładnie chodzi mi o ten link: https://myactivity.google.com/myactivity I brakuje mi elementów, które były w grupie google.com. Chodzi o datę 4 kwietnia, bo to była niedziela.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dzisiaj jestem jakiś przymulony. Co 2 godziny drzemałem, mimo, że w nocy spałem, i nawet się wyspałem. Skąd to przymulenie? Nie wiem. Obym jutro nie był przymulony, bo jadę do Lublina testować smartcane'a.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.